RedApple Network | Emek Skyblock & OP Skyblock Yetkili Alımları |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 87069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.079
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
73930

Bir elma daha ne kadar tatlı olabilir?

Merhaba MC-TR sakinleri, geçtiğimiz aylarda RedApple projesini hayata geçirmiştik, ve kısa süre içerisinde büyük başarılara imza attık. Çok kısa süre içerisinde bu kadar büyüyeceğimiz planlarımızda yoktu, bu sebepten ötürü ekibimize çok fazla yetkili almadık. Şu an çoğu oyuncuya yetişmekte zorluk çekiyoruz, bu yüzden ekibimize yeni dostlar arıyoruz.

Başvuruya açık olan pozisyonlar,

Rehber

Moderatör

Başvuru formu,

Adınız, Soyadınız:
Yaşınız:
Başvurduğunuz pozisyon:
Discord adresiniz:
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz:
Bize neler katabilirsiniz:
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu:
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz:

Moderatör tarafından düzenlendi:
Adınız, Soyadınız: Taha KALKAT
Yaşınız: 12
Başvurduğunuz pozisyon: Moderatör
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: Pluginleri, yetkilileri, sunucunun sistemi
Bize neler katabilirsiniz: İstenilen neredeyse herşeyi katabilirim. javac c+ c++ c# python php html css sql ve script kodlamayı biliyorum Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: evet Klasik plugin
komutlarına hakim misiniz: evet

Adınız, Soyadınız: Melihcan Kuşcu
Yaşınız: 17
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: Birlikte güzel işler yapabilecegim birilerini arıyorum ve siz buna çok uygunsunuz sunucunuzu begendim
Bize neler katabilirsiniz: maddi ve manevi anlamda herşeyi diyebilirim
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: evet bayadır sw deyim
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: evet hakimim

Adınız, Soyadınız:sarp bartu gocek
Yaşınız:11
Başvurduğunuz pozisyon:rehberlik
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz:sunucu kurucuları komik ilgileniyo ve yetkililer güzel secilmiş
Bize neler katabilirsiniz:yardım soruları azaltabilirim
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu:evet
Klasik plugin komutlarına hakim misinievet

Adınız, Soyadınız: Muhammed Mustafa Özmiş
Yaşınız: 14
Başvurduğunuz pozisyon: Rehber
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: onca sunucu varken sizi seçmemin sebebi sunucu özellikleri çok güzel oynadıkça oynayasım geliyor bi yandanda eğleniyorum ve kurucuları ve moderatorleri çok nazik..
Bize neler katabilirsiniz: (sunucuya huzur saygılı bir sunucu ve kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde sunucuya yardımcı olurum.
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: (bulundum)
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: (evet hakimim)

Başvuru formu,

Adınız, Soyadınız: Muhammed Eyyüp Soy Adımı Burda Vermek İstemiyorum.
Yaşınız:14 Yasındayım.
Başvurduğunuz pozisyon: Pozisyonum Moderatör.
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz:Eğlenceli Bir Sunucu Aktiflik Fazla Ve Sunucunun Amacı Var.
Bize neler katabilirsiniz:Sunucu Zaten Eylenceli Ve Aktif Sunucu Benim Ekleyeceğim Şeyler Bu Aktiflik Ve Eğlenceyi Artırıcak.
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu:Evet Sunucunuzda Zengin Biri Oldum :D Şuanda 8 10 tane zb Spm Var [Emekle Kasıldık] .
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz:Klasik Plugin Komutlarına Hakimimdir.

Adınız, Soyadınız: Metin Çakmak
Yaşınız: 15
Discord adresiniz: theText#7434
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: Aktifliği güzel bir sunucu ve benim de yardımcı olabileceğimi düşündüğüm bir sunucu ve menüleri/tagları gayet düzgün ayarlanmış yetkilileri de gayet samimi.
Bize neler katabilirsiniz: Valla açıkçası şimdi ben burda bir şeyler söyleyip lafta bırakmak istemem. Ondan dolayı discordda bunları böyle genel sormak yerine biraz daha açıklarsanız cevap verebilirim.
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: Evet incelemiştim.
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: Her türlü pluginin en ince ayrıntısına kadar komutunu bilirim.

Adınız, Soyadınız: Emirhan (Soy Adımı Veremem)
Yaşınız: 16
Discord adresiniz: EmirTR#6315
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: Önüme siz çıktınız diyelim.
Bize neler katabilirsiniz: Oyunda siz yokken kesinlikle adaleti sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: Hayır.
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: Evet.

Adınız, Soyadınız:İlhancan Erdem
Yaşınız:15
Başvurduğunuz pozisyon:Rehber
Discord adresiniz:Ilhan0412#7114
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz:Oyuna Başlar Başlamaz Direk Sw Olarak Sizi Buldum
Bize neler katabilirsiniz:Oyunda Yetkili Yokken hertürlü adavlet.vb şeyleri sağlıyıcağımı düşünüyorum
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu:evet
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: Hayır

Adınız, Soyadınız: Berk Emre Kartal
Yaşınız: 17
Başvurduğunuz pozisyon: Developer & Mod
Discord adresiniz: Lucifer'#7540
Onca sunucu varken bizi tercih etme sebebiniz: İlgi Çekici Sunucu Adı İlgi Çekici Konu Tabii Ki Siz (;
Bize neler katabilirsiniz: Güzel bir ortam kötü davranış sergilemeyen oyuncular aktif & kalıcı oyuncular. Ve en önemlisi Adalet
Sunucumuzda hiç bulundunuz mu: Evet.
Klasik plugin komutlarına hakim misiniz: Hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl