RebelZone Hakkında Görüşlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Merhaba Minecraft Türkiye üyeleri bugün kendim hakkımda görüşlerimi yazacağım ve isteyen herkes saygı çerçevesi içinde benim hakkımda görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Öncelikle ben bir gaza gelince hemen havalanırım. Yani birisi bir konuda iyi olduğumu söyleyince her zaman vurgular dururum. Bazen çok hızlı bir şekilde sinirleniyorum ve o anda mantıksız biçimde davranıyorum tabii o an doğru olduğunu düşünüp hareket ediyorum daha sonra büyük ihtimalle pişmanlık duyuyorum.

Hızlıca kendimi değistirebiliyorum. İyi olduğum bir işte kendimi geliştirmek yerine daha kötü hallere düşüyorum.

Bazen çok hırslı hâl alıyorum ve genellikle bu oyunlarda oluyor. Bir kez hırs yapınca onu elde etmeden duramıyorum. Tabii uzun saatlerimi geçirdikten sonra bıkıp bırakıyorum. Keşke bu durumum hayatımın içinde olsaydı ama asla pes etmeden...

Bazı durumlarda empati kurmadan hareket ediyorum ve o durum başıma gelince sadece boş, boş düşünüyorum.

Genellikle çok hızlı bir şeye sinirlenirim ve hemen birisine atlarım. Yani arkadaşım filan fark etmiyor o sinirle kavga çıkartıyorum. Kavga dediğim yumruklar konuşmuyor, kelimeler konuşuyor.

Bu arada zaten çoğu zamanım boş olunca boş, boş işler yapıyorum bunları yapmak yerine bir kitap alıp okusam ne güzel olur. Bundan sonra böyle boş konular açmak yerine kitap okuyacağım bari hayatıma yeni bilgiler girer.

Tabii ben kendimi bence pek fazla kötü görüşlerimi yazamadım ama sizler benim hakkımda görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Bunları hem düzeltmeye, hem de sabit tutmaya çalışacağım.

Evet Minecraft Türkiye üyeleri bir konunun daha sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir ilerleyen dönemlerde bilgi konuları açacağım, görüşmek üzere.

Bundan sonra tüm konularım da analiz tablosu olacaktır!

Kod:
Konu Analizi

Toplam karakter sayısı: 3212
Toplam boşluk sayısı: 4218
Toplam sözcük sayısı: 445
Toplam cümle sayısı: 40
Toplam paragraf sayısı: 19
Kelime çeşitliliği: 44.9%

İyimiş, özgüven zor bulunuyor bu aralar.

Sende gördüğüm bir özellik cümlelerinin içinde değişik anlamlar yatması.​

bu adam deli

adam gibi adam <3

Bu adama garşın ayaklanma çıkarmaya çalışan veyahut darbe projesi ile indirmeye ve asmaya çalışan şahıs, herhangi bir meziyet sahibi, bakan, cumhurbaşkanı veyahut gurup, kuruluş, örgüt ŞAYET olurise bunların hemen be kattiyen bir şekilde başlarının gövdelerininden ayrılacağını ilanen duyrulur.

Uzun zamandır tanıyorum zaten adamın dibisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl