RebelZone Burada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 594
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Evet, evet sen de büyük ihtimal ile bu konuya "bu ne şimdi?" diye girdin. Aslında haklısın çünkü Minecraft Türkiye'nin en boş yapan ismi RebelZone artık burada. Yani bir hafta boyunca böyle konular görmeniz çok normal olacak. Daha sonra ki zamanlarda konu açmayı bilmeyen ama insanlara bir şeyler katmak için çalışacağım.

Hmm, acaba ilk konusu ne olacak? diye düşünen yoktur ama sadece bekleyin ve nasıl kötü konu açılır görün.

Umarım burada atılan mesajlar sıralamada işlemiyordur. Yoksa işimiz çok zor olacak. Zaten normalde 1 mesaj filan gelirdi şimdi "sunucu güzel yakında gelicem" gibi mesajlar gelir yoksa. Sonra hiç bir şey yapmadan direkt forumu bırakırım. :D

Her neyse Minecraft Türkiye yarın bomba bir konu gelecek ve geleni geçeni eleştirmeye başlayacağız ama ilk kendimden başlayacağım. İyi akşamlar...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Not: İlk hatamı yaptım konu yanlış yerde. Umarım yakında düzelir ve ait olduğu yere Konu Dışı & Rastgele bölümüne taşınır.

2. hatanda kendinden başlamadan önce bir kişiyi üstü kapalı olarak eleştirmişsin :D​

Burada olmana sevindim .d​

Selam, görünüşe bakılırsa bu konuda birilere karşın gönderme yapmışsın ki bu pek hoşnut durum değil. Aynı zamanda başlık saçma olmuş. :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl