ReasyCraft Efsanesi Geri Döndü Bir Çok Özellik ile Karşınızda !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HypelX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HypelX

Uzun yoldan geldim, uzun yola devam..
Elmaslar
693
Minecraft
ZiyaBRN

Discord:

ZiyaBRN#8832

ZERJN3.png

VvlvAR.png

Nr5rqk.png

VvlvAR.png

2 Yıldan Fazla MineCraft Sunucu İşleri İle Uğraşan bir Topluluğuz.
Neden Güvenmeliyiz?
Çünkü %85 Hesap Güvenliği İle Açığız -,-
Sunucu Dış Özellikleri
Ram: 3gb (6 gb ye arttırılabilir.)
Slot : 20/120
TPS : 17 den düşmüyor.
Hosting : Batihost.
IP: ReasyCraft.batihost.com
Sürüm: 1.8x

VvlvAR.png

Y E T K İ L İ L E R
VvlvAR.png

ZiyaBabaMT = Kurucu = PL / Skript Görevlisi = MC yi 3 Buçuk Yıldır Oynuyor.
ultraPvP_ = Kurucu = Oyun Yöneticisi Ve Satın Alım Görevlisi = MC yi 5 yıldır oynuyor.
FarukEmreColmek = Admin = Oyun Admini / Sorunları Çözen Görevli = MC yi 2 yıldır oynuyor.
VvlvAR.png

OYUN İÇİ ÖZELLİKLER
VvlvAR.png

- /fly yazınca Ekranda Yazı ile Uçuşa Hazırlaması.
- /warp market vb. yazınca Ekranda Yazı ile Işınlanmaya Hazırlaması
- /kit den Rütbenize Göre Kitinizi Alabilirsiniz.
- /spawners mevcut.
- /hediye yazarak Ekranda Yazı ile adanızı açar ve Bugsuz Demir Spawnerinizi verir.
- /c yazarak 3 Adet Rütbelere Sahip Olabilirsiniz.
- Sunucudaki Adalar Sunucuya Özeldir.
- Özel Kasalardan Çıkan RPG türü İtemler Vardır.
- Oyunda Bot Aktif.
- Mute atınca Sohbette Muteyi kim attığı , neden attığı , ne kadar süre attığı yazması.
- /demir sat yazarak demir satması ( Ekranda Yazı ile)
- /sat Aktif.
- Iron Golem Öldürünce İçinden Gül Düşmemesi.
- /banka yazarak Para çekip Yatırabilirsiniz.
- Her 3 Dakikada Bir Lag Temizliği Yapması.
VvlvAR.png

RESIMLER
VvlvAR.png

Başlangıç Noktası
VvlvAR.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VvlvAR.png

Market
VvlvAR.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VvlvAR.png

Yetkililer
VvlvAR.png

VvlvAR.png

Büyü
VvlvAR.png

VvlvAR.png

Fly Açarken Ekrana Gelen Yazı
VvlvAR.png

VvlvAR.png

Warplara Işınlanırken Ekrana Gelen Yazı
VvlvAR.png

VvlvAR.png

VvlvAR.png

Son düzenleme:
güzel sunucuya benziyor başarılar. sunucu ip adresini göremedim ama birde sürümü

Sunucuyu Beğendim Geliyorum Oyun Adım: emil_osd Başarılarınızın Devamını Görmek İsterim :))[DOUBLEPOST=1501513295,1501513230][/DOUBLEPOST]Sunucuyu Beğendim Geliyorum Oyun Adım: emil_osd Başarılarınızın Devamını Görmek İsterim :)) İp Yok :D

güzel sunucuya benziyor başarılar. sunucu ip adresini göremedim ama birde sürümü
Sunucuyu Beğendim Geliyorum Oyun Adım: emil_osd Başarılarınızın Devamını Görmek İsterim :))[DOUBLEPOST=1501513295,1501513230][/DOUBLEPOST]Sunucuyu Beğendim Geliyorum Oyun Adım: emil_osd Başarılarınızın Devamını Görmek İsterim :)) İp Yok :D
Konuyu Hazırlıcam diye ip i koymamışım pardon :D buyrun gelin düzelttim reasycraft.batihost.com

MrAlican benim kendim bulupta bir şekilde geldim :)

Güzel sunucu başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel sunucu başarılarınızın devamını dilerim.
Yorumun İçin Teşekkürler Kendimizi Geliştirmeye Çalışıyoruz +30 Olduk SW Çöktü makine değiştireceğiz allahın izniyle -,- iyi forumlar.

Sunucu güzel olmuş.Skriptler sunucuyu güzel gösteriyor.Başarlılarınızın devamını dilerim.

Yapılarınızı Geliştirmeniz Gerekmekte.

Ziya Bu işte ise bu server tutar :)

Ziya Bu işte ise bu server tutar :)
Teşekkürler Dostum Sunucumuza Beklerim. (Tuttu fakat Demir Sp miz Plugindi Bir bug vardı demir golem sp ye geri döndük :( Plugin yapımcısı ile konuştum güncelleyene kadar demir golem sp ile durcaz.)

Plugin kullanmaya gerek yok .D
Skriptler var[DOUBLEPOST=1501590880,1501590521][/DOUBLEPOST]Mesela bizim çok büyük yani iyi bir projemiz var orda biz skript kullandık

Plugin kullanmaya gerek yok .D
Skriptler var[DOUBLEPOST=1501590880,1501590521][/DOUBLEPOST]Mesela bizim çok büyük yani iyi bir projemiz var orda biz skript kullandık
Reload Atarsan Skript gidiyor. bende denedim :( üzücü. Neyse iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl