Reaper PROJECT | Template konu tasarımı | İNDİRİM! 15₺

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ohria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötüleme olarak algılamanızı istememem gerçekten etkili olmuş. Elindekini en iyisini paylaşsan çalacak diyorsun da başka zaman paylaşsan yine çalınma ihtimali vardır böyle bir şey zamanı falan mı var anlayamadım. Ayrıca bilgilendirmek için yasak olduğunu söylüyorum ben raporladım zaten bilgilendirmemiz de problem olduysa bir daha yapmayayım size kusura bakmayın. Hiçbir şekilde kötüleme çabasında değilim öğretme çabasındayım, dediğim şeyleri daha ilerde zerresine kadar doğruluğuna inanacağınızı düşünüyorum.

Kötüleme olarak algılamanızı istememem gerçekten etkili olmuş. Elindekini en iyisini paylaşsan çalacak diyorsun da başka zaman paylaşsan yine çalınma ihtimali vardır böyle bir şey zamanı falan mı var anlayamadım. Ayrıca bilgilendirmek için yasak olduğunu söylüyorum ben raporladım zaten bilgilendirmemiz de problem olduysa bir daha yapmayayım size kusura bakmayın. Hiçbir şekilde kötüleme çabasında değilim öğretme çabasındayım, dediğim şeyleri daha ilerde zerresine kadar doğruluğuna inanacağınızı düşünüyorum.
Neyi öğreneceğim?
Bana tasarım hakkında bilgi vvereceksen tabi burası açk ama
Ben bunu grafik katagorisinede attım burası satış yeri.
Bu yroumu yazarak baltalmış oluyorsun
oraya yazarsan cidden bilgi vermiş olursun :)

Fontlari falan gozume cok hos geldi basarilarinizin devamini dilerim

Hocam kendi takımının bir nevi reklamını yapıp, başka takımın satışını baltalayıp kendi takımını övmek kaç RP?
Burada sadece yazmak için yazdıgını düşünüyorum.

15₺ye daha iyisi var dedim. Yok dedi. Bende linkini gönderdim. Ek olarak Buhari sevdiğim, takdir ettiğim ve ekibimdede üst yönetimde bulunan bir arkadaşımdı. Hâlâ iletişim içindeyiz hatta. ☺️?

Arka plan çok karmaşık ve flu bunları düzeltebilirsen güzel olabilir gibi duruyor

Çok kısaymış, yetkililer isimli bir yer daha eklenebilirdi.

Çok kısaymış, yetkililer isimli bir yer daha eklenebilirdi.
15 tl fiyatı var zaten ve normal bir template.
Bütün tasarımcılar gibi bende aynı şeyleri ekledim ve fiyatı onlarınkinden daha düşük
Bazı durumlarda 5 tl'ye bile düşüyor fiyat bence ideal :D
yorumun için teşekkürler.

Bir yerde yorumunuzu görmüştüm, tasarım yaratıcılıktan geliyormuş; o zaman tasarımcı değilsiniz, yaratıcılığınız diğer tasarımcıların yaptığı gibi yapmak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl