Reaper PROJECT | Template konu tasarımı | İNDİRİM! 15₺

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ohria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ohria

Ultraaslann grafiker
Elmaslar
68
Minecraft
ohria

Discord:

ohria#2071

Merhaba, ben Osman.
Bugün Reaper için yapmış olduğum Darkblue konu tasarımını sizlere kısa bir şekilde tanıtacağım.
Arkadaşlar bu ürün şuan, 20₺ 'den 15₺ 'ye düştü.
Eğer Reaperproject faction paketi satın alırsanız, bu konu tasarımı 5₺'ye denk gelecektir.
Reaper project faction paketi için tıkla!

Konu tasarımını satın alınca ne olacak?
Evet güzel soru. Öncelikle 1 kereye mahsus heryer sizin dolduracağınız forumla değişecektir.
Arkadaki ohria lisans yazıları kalkacaktır.
PSD'si verilmeyecektir. Ek ücretle düzenli psd verilmektedir.

Birazda konu tasarımını görelim :)

giristmp.png

hakkmzdaek.png

sistemler.png

resim.png

Doğruyu söylemek gerekirse böyle güzel görünümlü bir konu tasarımına 15 lira az kalır ki sahiden de fazlasıyla da çok beğendim. Eline sağlık ?

Farklı tasarımlar da yapıyor isen almayı düşünüyorum

Şahsen fontları beğenmedim, arkaya koyduğun Blur çok fazla olmuş. Boya ile verdiğin efektlerde düz olsa iyi olurdu :) Bol satışlar...

Güzel taşarım olmuş ☼
Hayırlı satışlar

Güzel görünümlü hoş bir tasarım olmuş, eline sağlık, bol satışlar.

Açık konuşmak gerekirse 15TL'ye fazla oldugunu düşünmekteyim. Ücretsiz olarak paylaşılsaymış daha iyi olurmuş. 15TL'ye daha iyi tasarımlar var piyasada.

Harika!​

Açık konuşmak gerekirse 15TL'ye fazla oldugunu düşünmekteyim. Ücretsiz olarak paylaşılsaymış daha iyi olurmuş. 15TL'ye daha iyi tasarımlar var piyasada.
15 tlye daha iyimi var

Yoğun araştırmalar sonucu bütün templateler en az 25 tl olduğunu gördüm.
30 tlye bile satan vardı yani.
+ olarak bu reaper projectin paylamış olduğuplugin paketinin yanında 5 tlye satılmakta.
Bence bu tasarıma 5 tl çok aşırı iyi.
böyle tasarımı 50 60 tlye satan gördüm :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
Lütfen kötüleme olarak algılamayın.

15₺ böyle bir tasarım için pahalı ve şu an böyle olduğunu düşünmeseniz de ilerde umarım daha iyi yerlere gelirseniz anlayacaksınız bunu. Böyle bir hazır tasarımı 50-60₺'ye satanı bana da gösterir misiniz? Tasarımcılığınızı bilmem ama konu tasarımı alanında yeni gibi görünüyorsunuz. Minimum template tasarımlarının da 25₺ olduğunu gördüyseniz hiç araştırmamışsınız sanırım. "Sizin Grafik Çalışmalarınız" adlı kategorideki konu tasarımları ile kendinizinkini kıyaslayın ve kişi neden böyle kullanmış gibi soruları kendinize sorun ki ders çıkarabilesiniz. Bol satışlar, başarılar dilerim.

Ayrıca satılacak ürünler için konuyu güncelleyici(Soru cevap dışında) mesajlar atmak yasak.

15 tlye daha iyimi var

Yoğun araştırmalar sonucu bütün templateler en az 25 tl olduğunu gördüm.
30 tlye bile satan vardı yani.
+ olarak bu reaper projectin paylamış olduğuplugin paketinin yanında 5 tlye satılmakta.
Bence bu tasarıma 5 tl çok aşırı iyi.
böyle tasarımı 50 60 tlye satan gördüm :D

Daha iyileri var dediğim gibi, kendini geliştirmen gerek bence bu tasarımıda ücretsiz paylaşmalısın. Başarılar dilerim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Lütfen kötüleme olarak algılamayın.

15₺ böyle bir tasarım için pahalı ve şu an böyle olduğunu düşünmeseniz de ilerde umarım daha iyi yerlere gelirseniz anlayacaksınız bunu. Böyle bir hazır tasarımı 50-60₺'ye satanı bana da gösterir misiniz? Tasarımcılığınızı bilmem ama konu tasarımı alanında yeni gibi görünüyorsunuz. Minimum template tasarımlarının da 25₺ olduğunu gördüyseniz hiç araştırmamışsınız sanırım. "Sizin Grafik Çalışmalarınız" adlı kategorideki konu tasarımları ile kendinizinkini kıyaslayın ve kişi neden böyle kullanmış gibi soruları kendinize sorun ki ders çıkarabilesiniz. Bol satışlar, başarılar dilerim.

Ayrıca satılacak ürünler için konuyu güncelleyici(Soru cevap dışında) mesajlar atmak yasak.
Reportlayın ozaman

Allah aşkına foruma yeni geldim diye herkes kötüleme çabasında.
Şuan elimdekin en iyi tasarımları paylaşsam çalacak millet.
Emeklerimin çöp olmasını istemiyorum doğru zamanı bekliyorum sadece.
Ve o kadar kötü bir tasarım değil.
Oyuncu gözünden herekes beğeniyor fakat size beğendiremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl