RealSteel 1.8 Rütbe Ve Özel Sistemler Ve Coin Sistemi Konu Kapatılsın Yeni Konu Açılcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arena Hariç Herşey Güzel Dostum Başarılar :)

Arena hariç build ve sunucu güzel 10/9

Selam Dostum, Konunuz Düzenli. Paketleriniz 7/10 Veriyorum Map Konunuz Biraz daha Güzel Olabilirdi. Başarılarınızın Devamını Dilerim.

AÇIKLAR , buglar ve hatalar yüzünden normal süreli bir bakıma girdik[DOUBLEPOST=1485077385,1485077355][/DOUBLEPOST]
Selam Dostum, Konunuz Düzenli. Paketleriniz 7/10 Veriyorum Map Konunuz Biraz daha Güzel Olabilirdi. Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Teşekkür ediyoruz eklentilerimizi daha da güzelliştirmeye çalışıyoruz[DOUBLEPOST=1485086358][/DOUBLEPOST]Sunucumuz aktif hale gelmiştir. Rütbeler kısa süreli olarak kaldırılmıştır. İyi oyunlar.[DOUBLEPOST=1485090824][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

20 Kişi Olduk Herkese Teşekkür Ederiz
Sunucumuz bir kaç aksaklıklar oldu ama tekrardan sizlerleyiz akşamleyin bütün hatalarımızı düzeltceğiz

Başarılı bir sunucu. Mapler olsun, pluginler olsun herşey gayet güzel olmuş :)

Yorumunuz için teşekkür ederim

Bugün bir konudan bahsetmek istiyorum bugün sunucuda oyuncular lapisin fiyatının 10 k olmasını istedi bende yaptım warp obsidianeditte v10 kazma satıyorduk ve bu sunucuda normalde para kasmak zor idi suncuuya gldim baktım herkes son rütbe nerdeyse bnde o zmn dedim v10 u kaldırak kaldırdık fln filen baktım oyuncular çıkmaya başladı bnde burdan şunu anladım türkler yani biz kolay sunucuya alışmışız 20 kişi alan user sunuccu 5 kişiye düştü bir anda bilirsiniz bu zamanda opfaction fln çoğaldı ve popülerleşti ve baya user çekti bunun sebebi ise türklerin yani bizlerin kolaya alışması bnde dedimki kendi kendime bn bu türklere zoru alıştırcam ve sunucumu zor yapcam İsteyen gelebilir pes etmiyeceğim eninde sonunda bu türkleri yani bizleri zora alıştırmaya çalışcam[DOUBLEPOST=1485183771,1485183737][/DOUBLEPOST]
Yorumunuz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl