2/99 keskin.run.place REALSMP - Demirci Sistemi - Özel Taş Sistemi - Coin Market ve daha fazlası.

KeskinGolge

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
keskinreal
X
numberonekeskin

Discord:

keskinreal

Minecraft Sunucu Adresi
keskin.run.place
Sunucu Sürümü
26.2
Sunucu Slotu
99
Sunucu Türü
Survival
Zorluk Seviyesi
Zor
Sunucu IP: keskin.run.place
Sunucu Sürümü: 26.2
Oyun Modu: Survival

konugörseli.webp

Bu konu tasarımı yapay zeka tarafından üretilmiştir. OpenAI ChatGPT 5.6 Sol

Spawn

Demirci NPC'si

Büyücü NPC önü

Sunucu tarafımca geliştirilmekte olup. Oyuncu istek ve önerileri doğrultusunda yeni özellikler eklenmektedir. Sunucu her geçen gün yeni özelliklere sahip olmaktadır. Amacımız kâr gütmek değildir. Sadece eğlence ve oyun deneyimine odaklanmaktayız. Hem pluginlerimi bu sunucuda geliştirme fırsatı buluyorum. Hemde hep beraber oyun oynayarak eğlenebiliyoruz. Ortalama 5-10 arkadaşımızla oynadığımız bir sunucudur. Giriş yaparak bizlerle eğlenmeye başlayabilirsiniz. Alanadı olarak ücretsiz alan adı kullanmaktayız. Yakın süreçte ilgi ve alakaya bağlı olarak internet sitesi ve alanadı seçimi yapmayı düşünüyorum. Belki sunucu adımız bile değişebilir. Dediğim gibi beraber her geçen gün geliştirdiğimiz bir projedir. Spawn haritası internetten bulup indirdiğim kendime ait olmayan bir haritadır.

Bana destek vererek sunucuyu daha güzel yerlere getirmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler dilerim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu idieal görseller shader ile hoş gözüküyor artık çok fazla SMP Çıkmaya başladı umarım oynayanı çıkar başarılar

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl