REALLIFENW +50 Rekor 250 Kişi 4 Adet Rehber Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tamer Eren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar..
Sunucum Concon + Egg + Bed + SkyWars + Murder + BuildBattle + OPSkyblock ve Faction bulunmakta..
Concon ve SkyBlock Olarak 2şer adet Rehber alımımız var.

Katılmak İçin
Facebook: RealLife NetWork
Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Veya Yorumlara;
ADIN
SOY ADIN
KULLANICI ADI
HAKKINDA EK BİLGİLER

ADIN:FURKAN
SOY ADIN:ÖZ***** (Bende kalsın :) )
KULLANICI ADI:vlajko
HAKKINDA EK BİLGİLER:Yardımsever ve güvenilir bir kişiliğe sahibim birçok serverda oyuncudan admine kadar atlamışlığım var skript plugin bilgim bulunmakta fazla olmasa böyleyim işte :D

Merhaba ! Ben 13 Yaşındayım Ama Olabildiğince Olgun Davranmaya Çalışıyorum Ve OLgun Davrandıgımı Düşünüyorum .! Minecraftı yaklaşık 1 buçuk yıldır oynamaktayım ! Sizin ekibiniz ile çalışmak istiyorum !
Ad:Ömer
Soyad:Su****(Gizli Ben Size Söylerim)
Kullanıcı Adı:Sanırım nick sormuşsunuz premium hesabım bulunmamakta ama premiumsuz hesabım FIKSUU
Hakkmdaki Ek Biligiler: İnsanlara yardım etmeyi seven ... Egoist olmayan ! Saygılı sevgili bir insanım :)[DOUBLEPOST=1522346718,1522346687][/DOUBLEPOST]Merhaba ! Ben 13 Yaşındayım Ama Olabildiğince Olgun Davranmaya Çalışıyorum Ve OLgun Davrandıgımı Düşünüyorum .! Minecraftı yaklaşık 1 buçuk yıldır oynamaktayım ! Sizin ekibiniz ile çalışmak istiyorum !
Soyad:Su****(Gizli Ben Size Söylerim)
Kullanıcı Adı:Sanırım nick sormuşsunuz premium hesabım bulunmamakta ama premiumsuz hesabım FIKSUU
Hakkmdaki Ek Biligiler: İnsanlara yardım etmeyi seven ... Egoist olmayan ! Saygılı sevgili bir insanım :)[DOUBLEPOST=1522346832][/DOUBLEPOST]
Merhaba ! Ben 13 Yaşındayım Ama Olabildiğince Olgun Davranmaya Çalışıyorum Ve OLgun Davrandıgımı Düşünüyorum .! Minecraftı yaklaşık 1 buçuk yıldır oynamaktayım ! Sizin ekibiniz ile çalışmak istiyorum !
Soyad:Subaşı
Hakkmdaki Ek Biligiler: İnsanlara yardım etmeyi seven ... Egoist olmayan ! Saygılı sevgili bir insanım :)[DOUBLEPOST=1522346718,1522346687][/DOUBLEPOST]Merhaba ! Ben 13 Yaşındayım Ama Olabildiğince Olgun Davranmaya Çalışıyorum Ve OLgun Davrandıgımı Düşünüyorum .! Minecraftı yaklaşık 1 buçuk yıldır oynamaktayım ! Sizin ekibiniz ile çalışmak istiyorum !
Soyad:Subaşı
Hakkmdaki Ek Biligiler: İnsanlara yardım etmeyi seven ... Egoist olmayan ! Saygılı sevgili bir insanım :)

Teşekkürler Hepinize. Discord Üzerinden Bana Daha Hızlı Ulaşıp Yetkiyi Kaptılar maalesef.
İyi günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl