Çözüldü RealisticSeasons eklenti hatası!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 551
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Sunucumda eski vds'te sorunsuz kullandığım RealisticSeasons adlı eklenti yeni vds'e geçtiğimde çalışmamaya başladı ve hata vermeye başladı:

[16:03:04] [Server thread/WARN]: [RealisticSeasons] Task #2933 for RealisticSeasons v10.2.6 generated an exception
java.lang.NumberFormatException: For input string: "weıght:0.3"
at jdk.internal.math.FloatingDecimal.readJavaFormatString(FloatingDecimal.java:2054) ~[?:?]
at jdk.internal.math.FloatingDecimal.parseDouble(FloatingDecimal.java:110) ~[?:?]
at java.lang.Double.parseDouble(Double.java:556) ~[?:?]
at me.casperge.realisticseasons.data.Settings.load(Settings.java:298) ~[?:?]
at me.casperge.realisticseasons.data.Settings.<init>(Settings.java:152) ~[?:?]
at me.casperge.realisticseasons.RealisticSeasons.enable(RealisticSeasons.java:185) ~[?:?]
at me.casperge.realisticseasons.RealisticSeasons$1.run(RealisticSeasons.java:163) ~[?:?]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:101) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-790]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:485) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-790]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1083) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-790]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:291) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-790]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:831) [?:?]

Sunucumda eski vds'te sorunsuz kullandığım RealisticSeasons adlı eklenti yeni vds'e geçtiğimde çalışmamaya başladı ve hata vermeye başladı:
Merhabalar, eklentinin konfigurasyon dosyalarını masaüstüne yedek alıp eski dosyaları silip tekrar hata verip vermediğini default şekilde denermisiniz?

Lütfen yardım eder misiniz, sunucumuz açılacak açamıyoruz saçma bir hata yüzünden.

tam latest.log iletirmisiniz ayrıca neden 1.19 varken outdated sürüm kullanıyorsunuz? çoğu eklenti 1.17+.

tam latest.log iletirmisiniz ayrıca neden 1.19 varken outdated sürüm kullanıyorsunuz? çoğu eklenti 1.17+.​
Gerek kalmadı yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkürler fakat sorunun bunlarla alakası yokmuş.
ÇÖZÜM:
Aldığımız yeni vds türkçe dilinde olduğu için eklentide amerika tarihine ve diline göre ayarladığı için bilgisayarın ingilizce dilinde olması gerekiyormuş bunuda şurdan anladık eski vds'te çalışan şey yeni vds'te çalışmıyordu eski vds ingilizceydi onu farkettik yeni vds'ide ingilizce yaptık ve oldu yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum!

Merhabalar, yeni vds'ye geçtiğiniz zaman neleri değiştirdiniz? Ya da herhangi bir şey değiştirdiniz mi?
Gerek kalmadı yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkürler fakat sorunun bunlarla alakası yokmuş.
ÇÖZÜM:
Aldığımız yeni vds türkçe dilinde olduğu için eklentide amerika tarihine ve diline göre ayarladığı için bilgisayarın ingilizce dilinde olması gerekiyormuş bunuda şurdan anladık eski vds'te çalışan şey yeni vds'te çalışmıyordu eski vds ingilizceydi onu farkettik yeni vds'ide ingilizce yaptık ve oldu yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl