XBrexorX
Bin bilsen de bir bilene sor.
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- XBrexorX
Discord:
XBrexorX#2521
- Minecraft Sürümleri
- 1.17, 1.18, 1.19
Merhabalar, arkadaş bugün size realistic survival eklentisinin nasıl ayarlarını yapabilirsiniz, nasıl özel eşyaları alabilirsiniz, hepsini anlatacağım.
İlk öncelikle Realistic Survival eklentisinin tanıtımını görmek istiyorsanız buraya tıklayın.
Hadi, başlayalım.
/rsv give (oyuncuadı) (eşyaadı) (eline kaç tane alacağın) ➼ Özel eşyaları elinize almanızı sağlar.
Önemli Yetkiler:
realisticsurvival.command.give ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler /rsv give komutuyla istediği özel eşyayı alabilir.
realisticsurvival.command.reload ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler eklentiyi yeniden başlatabilir.
realisticsurvival.command.thirst ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler başka bir oyuncunun susuzluk seviyesini ayarlayabilir.
realisticsurvival.command.temperature ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler başka bir oyuncunun sıcaklık seviyesini ayarlayabilir.
realisticsurvival.command.help ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler eklentinin yardım kategorisini açabilir.
realisticurvival.toughasnails.resistance.thirstdamage ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler susuzluktan hasar almaz.
realisticurvival.toughasnails.resistance.thirst ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler susuz kalmaz.
realisticurvival.toughasnails.resistance.hot ➼ Oyuncunun ısınmasını önler.
realisticurvival.toughasnails.resistance.cold ➼ Oyuncunun soğumasını önler.
Bazı Kılıçların Gözükmesini İstemiyorum Nasıl Ayarlayabilirim?
➼ Config Sayfasından gözükmemesini veya gözükmesini istediğiniz kılıçları ayarlayabilirsiniz.
Özel Eşyaların Craftını Açmak/Kapatmak İstiyorum?
➼ Config sayfasında bulunan
bölmünden Özel eşyaların craftını açıp kapatabilirsiniz.
Özel Eşyaların Craftlarını Nasıl Görebilirim?
➼ Pluginin resources klasörünün içindeki recipes dosyasından özel eşyaların üretimlerini görebilirsiniz.
Özel Eşyaların İsimlerini Nasıl Değiştirebilirim?
➼ Pluginin resources klasörünün içindeki items dosyasından özel eşyaların isimlerini değiştirebilirsiniz.
Özel Eşyaların Hasarlarını Nereden Değiştirebilirim?
➼ Pluginin SpartanWeaponry dosyasından özel eşyaların hasarlarını değiştirebilirsiniz.
Sıcaklık, Susuzluk, Hipotermi geçirme gibi ayarları nereden ayarlayabilirim?
➼ Pluginin toughasnails dosyasından ayarlayabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz.
İlk öncelikle Realistic Survival eklentisinin tanıtımını görmek istiyorsanız buraya tıklayın.
Hadi, başlayalım.
/rsv give (oyuncuadı) (eşyaadı) (eline kaç tane alacağın) ➼ Özel eşyaları elinize almanızı sağlar.
Önemli Yetkiler:
realisticsurvival.command.give ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler /rsv give komutuyla istediği özel eşyayı alabilir.
realisticsurvival.command.reload ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler eklentiyi yeniden başlatabilir.
realisticsurvival.command.thirst ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler başka bir oyuncunun susuzluk seviyesini ayarlayabilir.
realisticsurvival.command.temperature ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler başka bir oyuncunun sıcaklık seviyesini ayarlayabilir.
realisticsurvival.command.help ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler eklentinin yardım kategorisini açabilir.
realisticurvival.toughasnails.resistance.thirstdamage ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler susuzluktan hasar almaz.
realisticurvival.toughasnails.resistance.thirst ➼ Bu yetkisi bulunan kişiler susuz kalmaz.
realisticurvival.toughasnails.resistance.hot ➼ Oyuncunun ısınmasını önler.
realisticurvival.toughasnails.resistance.cold ➼ Oyuncunun soğumasını önler.
Bazı Kılıçların Gözükmesini İstemiyorum Nasıl Ayarlayabilirim?
➼ Config Sayfasından gözükmemesini veya gözükmesini istediğiniz kılıçları ayarlayabilirsiniz.
Özel Eşyaların Craftını Açmak/Kapatmak İstiyorum?
➼ Config sayfasında bulunan
Özel Eşyaların Craftlarını Nasıl Görebilirim?
➼ Pluginin resources klasörünün içindeki recipes dosyasından özel eşyaların üretimlerini görebilirsiniz.
Özel Eşyaların İsimlerini Nasıl Değiştirebilirim?
➼ Pluginin resources klasörünün içindeki items dosyasından özel eşyaların isimlerini değiştirebilirsiniz.
Özel Eşyaların Hasarlarını Nereden Değiştirebilirim?
➼ Pluginin SpartanWeaponry dosyasından özel eşyaların hasarlarını değiştirebilirsiniz.
Sıcaklık, Susuzluk, Hipotermi geçirme gibi ayarları nereden ayarlayabilirim?
➼ Pluginin toughasnails dosyasından ayarlayabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz.