Çözüldü RD-Doruk ÇakmaLobi Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XarlyTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba MC-TR üyeleri 3 tane sunucum var 2 si Rabisu çakmalobi için biri batihost yani skyblock olan sunucum batihostda ben RD-Doruk'un çakmalobi gelişmiş 1.8 olanını kullanıyorum fakat aktarmıyor bungeecord var bungeecord u yaptım Batihost'da ki yerlere bakarak bungee cord u çalıştırıyorum herşeyi çalıştırıyorum rabisu daki çakmalobiye giriyorum ./aktar yazıyorum fakat işe yaramıyor 3 saniye bekliyorum işe yaramıyor sunucu iplerimi aşağıda bulabilirsiniz.

OPSkyblock: CraftLenor.batihost.com

ÇakmaLobi Olucak : 185.9.159.211:25569

ÇakmaLobi Olucak Dns İP: CraftLenor.rabisu.com

OPSkyblock sayılı ip: 94.130.125.182:25565

OPSkyblock Sayılı ip portsuz: 94.130.125.182

Lutfen Yardımcı Olun Please Hemen Yapmamız Lazım

Merhaba MC-TR üyeleri 3 tane sunucum var 2 si Rabisu çakmalobi için biri batihost yani skyblock olan sunucum batihostda ben RD-Doruk'un çakmalobi gelişmiş 1.8 olanını kullanıyorum fakat aktarmıyor bungeecord var bungeecord u yaptım Batihost'da ki yerlere bakarak bungee cord u çalıştırıyorum herşeyi çalıştırıyorum rabisu daki çakmalobiye giriyorum ./aktar yazıyorum fakat işe yaramıyor 3 saniye bekliyorum işe yaramıyor sunucu iplerimi aşağıda bulabilirsiniz.

OPSkyblock: CraftLenor.batihost.com

ÇakmaLobi Olucak : 185.9.159.211:25569

ÇakmaLobi Olucak Dns İP: CraftLenor.rabisu.com

OPSkyblock sayılı ip: 94.130.125.182:25565

OPSkyblock Sayılı ip portsuz: 94.130.125.182
Bungeecord portunu 25565 yap skyblockun portunu değiştir ne biliyim 25567 falan yap önleminide al IPWhitelist yükle

Sunucuların bungeecord özelliğini etkinleştirme
sunuculara IPWhitelist eklentisini kur ve çakma lobinin ip adresine izin ver.
Temiz iş Döner Ayran tadında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl