Razer mi Steelseries mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kedy boğan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

kedy boğan

Ziyaretçi
Eskiden hatırlıyorum Survival Gamesciler vardı hep Razer delisiydi şimdi hiç kalmamış Razer falan ? ben de hep daima Steelseriesciydim sizce hangisi?Ekipman yenilemeyi düşünüyorum belki Razer daha iyi olabilir diyorum bazen.

Corsair.

Steelseries tavsiyemdir.Şuan Rival 110 kullanıyorum yakında Rival 710 + QCK Prism alacağım.

Razer'ın mouseları sert ve hoş görünmüyor
(bana göre)

Eskiden hatırlıyorum Survival Gamesciler vardı hep Razer delisiydi şimdi hiç kalmamış Razer falan ? ben de hep daima Steelseriesciydim sizce hangisi?Ekipman yenilemeyi düşünüyorum belki Razer daha iyi olabilir diyorum bazen.
Full razer ekipmanım var, razer derim. Razer kulaklıklarından daha rahat bir kulaklığa denk gelmedim. Çok daha pahalısı da dahil buna.
Steelseries tavsiyemdir.Şuan Rival 110 kullanıyorum yakında Rival 710 + QCK Prism alacağım.

Razer'ın mouseları sert ve hoş görünmüyor
(bana göre)
Deathadder elite sağ click o kadar yumuşak ki istemeden basıyordum hep ayrıca hoş görünmemesi konusunda katılmıyorum. Şu an v2 var, galiba bir tık daha sert bilemiyorum.

Onları bunları boşver sen git tertemiz bir Asus veya consair yada rampage

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl