Razer Deathadder V2 ve Razer Mamba Elite Sizce Hangisini Almalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nautra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nautra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
103
Minecraft
afkua

Discord:

24517521#8086

Hepinize merhabalar ben Nysiees55 bir Minecraft oyuncusuyum ve jitter click'e çok önem veriyorum bu yüzden yeni bir razer mouse alma kararı aldım fakat 2 mouse arasında kaldım bunlar: Razer Deathadder V2 ve Razer Mamba Elite eğer mouselerden anlıyorsanız sizce bu iki mouse arasından hangisini almalıyım, iyi günler.

niye razer markasına bağlandın ki? steelseries veya Logitech markalarına da bakabilirsin.

niye razer markasına bağlandın ki? steelseries veya Logitech markalarına da bakabilirsin.

Aslında ben şu anda Logitech G300S kullanıyorum, makro programı için almıştım ama bilgisayarım Logitech programını açamadı bü yüzdende jitter ile oynamaya başladım saten bu yüzden jitter'e alıştım şimdi ise genellikle Minecraft Pvpcilerinin kullandığı marka olan razer'i almayı düşünüyorum, steelseries marka mouse bizim kuzenimizde vardı fakat hiç araştırmadım.

2 si arasındaysan mamba elite daha güzel ama diğer markaları da incelemenin tavsiye ediyorum. Bayadır girip minecraft oynamıyorum ama youtube dan gördüğüm kadarıyla jitter click yerine drag ve butterfly click filan kullanılmaya başlanmış.

Aslında ben şu anda Logitech G300S kullanıyorum, makro programı için almıştım ama bilgisayarım Logitech programını açamadı bü yüzdende jitter ile oynamaya başladım saten bu yüzden jitter'e alıştım şimdi ise genellikle Minecraft Pvpcilerinin kullandığı marka olan razer'i almayı düşünüyorum, steelseries marka mouse bizim kuzenimizde vardı fakat hiç araştırmadım.
belirttiğim gibi razer markasında takılı kalmanı önermem. şu anda adaptörüm olmadığı için Apple'ın mousesini kullanıyorum ancak normalde steelseries rival 110 kullanıyordum oldukça kullanışlı ve hafif bir mouse tercih ederim yani

glorious model d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl