Bulundu RaxeriaNetwork Sunucumuza Yardımcı Olabilecek Bilgili Arkadaşlar Arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_shiro

Certified 3310 Enjoyer
Elmaslar
267
Discord İzni
Minecraft
why_shiro
X
whyshiro_

Discord:

why_shiro

Herkese selam arkadaşlar,
2 - 3 aydır bir sunucu projesi üzerinde çalışıyorum. Ancak bu süreç tek kişi olarak beni çok yoruyor. Sunucunun masraflarını kendim üsleniyorum. ItemsAdder, MMOItems, AdvancedEnchantments, MythicMobs ve InfiniteDungeons gibi bir sürü eklentiyi ve BreadBuilds'den birkaç harita satın aldım. Sunucumuz aktif halen üzerinde uğraşıyorum. Ancak tüm bu eklentileri konfigüre etmeme yardımcı olacak, finansal olarak olmasa da ortak olacak birisini arıyorum. Yani Pluginer de diyebiliriz bir nevi.

Bunun dışında reklam işlerinden anlayan bir arkadaşa ihtiyacım var. Paralı şekilde nasıl reklam yapabiliriz, kimlerle görüşebiliriz, sosyal medyayı nasıl kullanabiliriz vs. yardımcı olursa tatlı olur.

Sunucu ile ilgilenecek gönüllü rehber, moderatör aramaktayım. Bu konuda yardım etmek isterseniz yine konuşabiliriz.

Sunucumuz şu anda 12GB, Ryzen 9 7950X bir makinede çalışmakta. Sadece survival modu bulunmakta ancak ileride Skyblock da açmak istiyorum. Velocity vb. proxy olaylarını bilen arkadaşlar da benimle iletişime geçebilirler. Site yazılımımız şu anda hazır LeaderOS lisansımız bulunmakta.

Uzun lafın kısası yardımcı olmak istiyorsanız iletişime geçerseniz sevinirim. Beraber konuşup bir plan yapabiliriz.

Discord: why_shiro

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl