Çözüldü RavenRN (AntiCheatDEV#7293) Sorunsalı - Ücretli Eklenti Paketini Paylaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk engllenmis ya lan forumdan skcksjxjskxkskskckdkx

Bukkit turk paketlerinizin kalitesiz zaten bedwars sunucunuza geldiğinde anladım ama RavenRN suçlu bence ama illa bilmedigimiz bir seyler var

Çocuk engllenmis ya lan forumdan skcksjxjskxkskskckdkx

Bukkit turk paketlerinizin kalitesiz zaten bedwars sunucunuza geldiğinde anladım ama RavenRN suçlu bence ama illa bilmedigimiz bir seyler var
kendi düşünceniz burası genel bir forum hak veriyorum. O yüzden bizi seçenler var

sen kimsin ki sana haber geliyor :D
Tanışma amaçlı discord hesabını ekleyecektim fakat böyle bir hesap yok diye bir karşılık aldım, tanışmak istersen discord hesabım profilimde yer alıyor.

@RavenRN Bu insanları anlamıyorum elin ülkesinde insanlar gift card ile ürün satın alıyor bizimkiler ip lisanslama ile bile alıp paylaşmaya çalışıyor AMAÇ?!

Konu içeriği ile birlikte şikayette bulunulan @RavenRN adlı üyenin yapmış olduğu tehditkar ve hakaret içeren yorumları incelenmesi üzerine mc-tr.com forumundan "Forum üzerinde satışı yapılan bir ürünü ücretsiz olarak paylaşacağını söyleyerek satıcıyı tehdit etmek, çeşitli hakaretlerde bulunmak ve zor duruma sokmak." sebebiyle 20 gün yasaklanmasına karar verilmiştir. İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl