Şöyle kiNasıl Yani Biraz daha Detaylı Anlatırsan Yarımcı olmak İsterim
Skript'den anlamadığım için Pluginlerden gittim :)[DOUBLEPOST=1512244682][/DOUBLEPOST]Dostum ilk olarak bir survival sunucusunda rütbe sistemi skript olması gerekmektedir :)
Eğer Örnek Skript yazabilirsen devamını getirebilirimDostum ilk olarak bir survival sunucusunda rütbe sistemi skript olması gerekmektedir :)
Dostum Çalışmadı SkriptBuyrun, bunu deneyebilirsiniz ayrıca sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın.
işine yaradıysa beğenebilirsin.Kod:on command "/rankup": execute console command "abc %player% 256" send "&eClaim hakkın &3256 &eoldu." to player
Kodu skript .sk dosyasının içine attıktan sonra oyundan /sk reload all yazdın mı? Skript hata verdi mi? Yan hesaptan komutu denedin mi? Skript de bir hata göremiyorum.Dostum Çalışmadı Skript
Hiç bir Hata vermiyor. Skript tetiklenmiyor bile, Evet yazdıklarını yaptımKodu skript .sk dosyasının içine attıktan sonra oyundan /sk reload all yazdın mı? Skript hata verdi mi? Yan hesaptan komutu denedin mi? Skript de bir hata göremiyorum.
mericbozkurt#2650
Buyrun, bunu deneyebilirsiniz ayrıca sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın.
Kod:on command "/rankup": execute console command "abc %player% 256" send "&eClaim hakkın &3256 &eoldu." to player
Evet bir 'de o sorunu Söyleyecektim çalıştırabilseydimSanki saçma olmuş gibi, rütbe atlamanın olumlu yanıt vermesi lazım , olumsuz komut kullanılsa bile claim hakkı vericektir.
Onu ben de düşündüm de faction dan anlamadığım için yetki eklemedim söyleseydiniz eklerdim de skript neden çalışmıyor onu anlamıyorum .sk dosyası olduğundan emin misiniz :/Evet bir 'de o sorunu Söyleyecektim çalıştırabilseydim
Buyrun, bunu deneyebilirsiniz ayrıca sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın.
Kod:on command "/rankup": execute console command "abc %player% 256" send "&eClaim hakkın &3256 &eoldu." to player
Evet. Malesef Onu kullanacağım. Yardımcı olanlar için teşekkürlerMantıklı ancak RankUp pluginide aynı komutu giriyor bu yüzden komutlar çakışacaktır ve komut girilmeyecektir. @wukemre Skript yerine EzRanksPro pluginini kullanmanı öneririm. Komuttan sonraki diğer komutları girebiliyorsun ancak RankUp ta böyle birşey yok, Skriptlede sağlanamıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!