Çözüldü Rankup Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RasitGM

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar serverimde PaidRank yaptım. Fakat Şu Hatayı alıyorum:
gecersiz args:default ladder not enabled in the rank prices yml
rankprices.yml Config dosyası ise şu şekildedir.

DefaultPaidRanks:
[HASHTAG]#Format[/HASHTAG] = <rank>: Example below.
[HASHTAG]#Required[/HASHTAG] Price: <price>
[HASHTAG]#Optional[/HASHTAG] permission: <permission>
[HASHTAG]#When[/HASHTAG] true it will use /rankup
Enabled: true
[HASHTAG]#There[/HASHTAG] must be a permission here.
Permission: paidranks.normal
Caylak:
Price: 0
[HASHTAG]#This[/HASHTAG] one is optional
# ^^^^ These are examples of permissions with groups
[HASHTAG]#vvv[/HASHTAG] it can look like this too. But it will use the Permission defined at the top.
Oyuncu:
Price: 7000
Tecrubeli:
Price: 35000
Uzman:
Price: 75000
Usta:
Price: 290000
Ustad:
Price: 500000
Soylu:
Price: 780000
Asil:
Price: 1500000
Kahraman:
Price: 2900000
Kral:
Price: 8700000
Efsanevi:
Price: 15500000

Eksik bir şey oldugunu sanmıyorum. Lütfen bilenler çözümünü yazsın Lütfen

Kardes Group MANAGER YAPMAMISSIN DEMEKTİR Bİ KONTROL ET YADA BANA AT[DOUBLEPOST=1462049595,1462049428][/DOUBLEPOST]group manager yetkileri varsa ? farklı bi yöntem bulayım ?

Kardes Group MANAGER YAPMAMISSIN DEMEKTİR Bİ KONTROL ET YADA BANA AT[DOUBLEPOST=1462049595,1462049428][/DOUBLEPOST]group manager yetkileri varsa ? farklı bi yöntem bulayım ?
Çaylak oyuncu vb herşeyi tamı tamına ayarlıdır kardeşim.[DOUBLEPOST=1462050041][/DOUBLEPOST]
Çaylak oyuncu vb herşeyi tamı tamına ayarlıdır kardeşim.
Kit grouplar vb herşeyini ayarladım fakat /rankup ile rank atlamıyor.

Çaylak oyuncu vb herşeyi tamı tamına ayarlıdır kardeşim.[DOUBLEPOST=1462050041][/DOUBLEPOST]
Dur Bi Bende Deneyeyim Merak Ettim Pluginizi Bana Verebilirmisiniz ? Düzeltmek İçin

kardes olmassa sana tavsiyem autorank daha iyi daha güzel parasız ne kadar durursan okadar rütbe atlıyorsun sana tavsiyem denemeye çalısıcam senin sorunun için[DOUBLEPOST=1462053330,1462053193][/DOUBLEPOST]paralı rütbe o emek vererek ama buda senin bağımlılıgını daha çok yapıyor bence bunu tavsiye ederim sana paralı rütbe istedigin zaman alırsın farkı çok yani serverin dahada oyuncusu artar autorankta süreli bu parasız ? kaldıgınca veriyor rütbe ?

kardes olmassa sana tavsiyem autorank daha iyi daha güzel parasız ne kadar durursan okadar rütbe atlıyorsun sana tavsiyem denemeye çalısıcam senin sorunun için[DOUBLEPOST=1462053330,1462053193][/DOUBLEPOST]paralı rütbe o emek vererek ama buda senin bağımlılıgını daha çok yapıyor bence bunu tavsiye ederim sana paralı rütbe istedigin zaman alırsın farkı çok yani serverin dahada oyuncusu artar autorankta süreli bu parasız ? kaldıgınca veriyor rütbe ?
/rankup yazınca para karsılıgı atlamasını istiyorum :(

Sunucunu spigot kurmalısın yoksa çalışmaz :)

Onun Yerine Bu Plugini Kullanabilirsin hem kullanışlı hem kolay İyi Forumlar.

Kod:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/ezrankslite/

paid rank pluginini yükledim ama kimse rank atlayamıyor.
you do not have permission for this!
uyarısını veriyor.Nasıl tüm rütbelere ./rankup permini verecem

paid rank pluginini yükledim ama kimse rank atlayamıyor.
you do not have permission for this!
uyarısını veriyor.Nasıl tüm rütbelere ./rankup permini verecem
Yetki vermelisiniz. Buyrun, bunu deneyin;
Kod:
/mangaddp <grup> paidranks.normal

onu yaptım ama gene olmadı[DOUBLEPOST=1472947945,1472947905][/DOUBLEPOST]skype varmi
Sunucu sürümü kaç? /mangaddp caylak paidranks.normal olması gerekir. Her rütbeye veriniz yetkiyi.

Sunucu sürümü kaç? /mangaddp caylak paidranks.normal olması gerekir. Her rütbeye veriniz yetkiyi.

zaten oyuna başka isimle girince çaylak olarak başlatıyor ve sürümde uyuşuyor permissonsuda bütün rütbrlere verdim ama olmuyor skype varmı yardım edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl