TheVerdant
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
Discord:
TheVerdant#3074
Rankup Skript Rehberi
Merhaba! Bu Skript, Skyblock sunucunda oyuncuların seviyeye dayalı rütbe yükseltmesini sağlayan harika bir sistemdir. Oyuncular belirli seviyelere ulaştığında otomatik olarak bir üst rütbeye geçebilir ve yöneticiler yeni rütbeler ekleyip kaldırabilir. Şimdi gel, nasıl çalıştığını inceleyelim!
/rankupadmin create <rütbe_adı> <seviye_puanı> <prefix> → Yeni bir rütbe oluşturur.
/rankupadmin reset → Tüm rütbeleri sıfırlar. (Dikkatli kullan!)
/rankupadmin list → Mevcut tüm rütbeleri listeler.
ASkyBlock → %askyblock_level%
BentoBox → %bskyblock_level%
SuperiorSkyblock2 → %superiorskyblock_island_level%
Lands → %lands_level%
Diğerleri → Kendi sunucunda hangi sistem varsa onun PlaceholderAPI değerini kullanabilirsin!
Bunun için Skript'in içinde şu kısmı değiştirmen yeterli:
Böylece sunucundaki herkes adım adım rütbe atlayabilir ve eğlenceli bir seviye sistemi oluşturabilirsin! Herhangi bir sorunda çekinmeden sorabilirsin.
NOT: Sunucum 1.21.4 ve şuanda 1.21.4 destekleyen bir plugin yok olsa bile bentobox oneblockunu destekleyen yok skripti bile yazarken diğer kişilerden yardım aldım yani bir açık kaynaklı plugini 1.21.4 derleme gibi bir özelliğimde yok
Ayrıca bu harika Skript'in oluşumunda emeği geçen @Anemys 'e kocaman bir teşekkür! Onun katkıları olmasaydı bu sistem bu kadar başarılı olamazdı. Emeklerin için minnettarız!
Merhaba! Bu Skript, Skyblock sunucunda oyuncuların seviyeye dayalı rütbe yükseltmesini sağlayan harika bir sistemdir. Oyuncular belirli seviyelere ulaştığında otomatik olarak bir üst rütbeye geçebilir ve yöneticiler yeni rütbeler ekleyip kaldırabilir. Şimdi gel, nasıl çalıştığını inceleyelim!
Oyuncular İçin Komutlar
/rankup → Seviyene göre bir üst rütbeye geçmeyi dener. Eğer son seviyedeysen, bunun bilgisini verir.- 10 saniyelik bekleme süresi vardır.
- Mevcut rütben ve bir sonraki rütben ekranda gösterilir.
- Son seviyedeysen "Zaten en üst seviyedesin!" mesajını alırsın.
Yetkililer İçin Komutlar
/rankupadmin info <rütbe_adı> → Seçilen rütbenin bilgilerini gösterir. (İsim, seviye, prefix, yetki adı)/rankupadmin create <rütbe_adı> <seviye_puanı> <prefix> → Yeni bir rütbe oluşturur.
- Rütbenin seviyesi bir önceki rütbeden büyük olmalıdır.
/rankupadmin reset → Tüm rütbeleri sıfırlar. (Dikkatli kullan!)
/rankupadmin list → Mevcut tüm rütbeleri listeler.
Placeholder Desteği
Bu Skript, oyuncunun seviyesini öğrenmek için "PlaceholderAPI" desteğiyle çalışır. Yani istediğin herhangi bir pluginin sağladığı seviye bilgisini kullanabilirsin! İşte bazı örnekler:Bunun için Skript'in içinde şu kısmı değiştirmen yeterli:
Buradaki Level_aoneblock_island_level yerine kullandığın eklentinin doğru placeholder'ını koyarak Skript'i özelleştirebilirsin.return placeholder "Level_aoneblock_island_level" from {_p} parsed as number
Böylece sunucundaki herkes adım adım rütbe atlayabilir ve eğlenceli bir seviye sistemi oluşturabilirsin! Herhangi bir sorunda çekinmeden sorabilirsin.
NOT: Sunucum 1.21.4 ve şuanda 1.21.4 destekleyen bir plugin yok olsa bile bentobox oneblockunu destekleyen yok skripti bile yazarken diğer kişilerden yardım aldım yani bir açık kaynaklı plugini 1.21.4 derleme gibi bir özelliğimde yok
Ayrıca bu harika Skript'in oluşumunda emeği geçen @Anemys 'e kocaman bir teşekkür! Onun katkıları olmasaydı bu sistem bu kadar başarılı olamazdı. Emeklerin için minnettarız!
Son düzenleme: