Sol Reklam

Bulundu Rankup Sistemi (Placeholder Desteğiyle)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyctoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 385
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nyctoo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Puanlar
85
Yer
Samsun
Merhaba,

Skyblock sunucum için "Skylord, Skyking" gibi ranklar kullanmak istiyorum.

Skyblock eklentisi olarak IridiumSkyblock kullanıyorum, permler için LuckPerms.

Aslında nasıl yapılacağını bulduğum bir yol var ve bunu size sunmak istiyorum: Birkaç skript inceledim ve bunun Placeholder değerlerini çekip if bağlacıyla kontrol ettirdikten sonra konsoldan perm komutuyla oyuncuya rank verebiliriz. Iridiumda ada değerini gösteren Placeholder (%iridiumskyblock_island_value%) tam olarak bu. Bunu bir değişkene atayıp sonrasında bir sayıya eşit veya yüksekse Luckpermden (lp user %player% parent set %rank_name%) komut çalıştırmamız gerekiyor.

Umarım bu yoldan bunu halledebiliriz,
İlgi için teşekkürler, kolay gelsin..

Merhaba,

Skyblock sunucum için "Skylord, Skyking" gibi ranklar kullanmak istiyorum.

Skyblock eklentisi olarak IridiumSkyblock kullanıyorum, permler için LuckPerms.

Aslında nasıl yapılacağını bulduğum bir yol var ve bunu size sunmak istiyorum: Birkaç skript inceledim ve bunun Placeholder değerlerini çekip if bağlacıyla kontrol ettirdikten sonra konsoldan perm komutuyla oyuncuya rank verebiliriz. Iridiumda ada değerini gösteren Placeholder (%iridiumskyblock_island_value%) tam olarak bu. Bunu bir değişkene atayıp sonrasında bir sayıya eşit veya yüksekse Luckpermden (lp user %player% parent set %rank_name%) komut çalıştırmamız gerekiyor.

Umarım bu yoldan bunu halledebiliriz,
İlgi için teşekkürler, kolay gelsin..
Deluxemenu ile placeholder kontrolü yapabilirsin. Skript olmadan para xp ve placeholder checkleyebilirsin. Üstelik menüye bağlayabilirsin.

Son düzenleme:
Deluxemenu ile placeholder kontrolü yapabilirsin. Skript olmadan para xp ve placeholder checkleyebilirsin. Üstelik menüye bağlayabilirsin.
Merhaba,

Wikisini biraz inceledim, dediğiniz gibi Requirements sekmesinde Placeholders sistemini kullanabiliyoruz, en azından öyle yazılmış ama bir örneğini göremedim. Type olarak ne yazmam gerekiyor aslında onu çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba,

Wikisini biraz inceledim, dediğiniz gibi Requirements sekmesinde Placeholders sistemini kullanabiliyoruz, en azından öyle yazılmış ama bir örneğini göremedim. Type olarak ne yazmam gerekiyor aslında onu çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim..
image.png

Bu örnekte archery seviyesi 1000e eşit veya yüksekmi onu kontrol ediyor.

Kendi sattığım ürün olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
paketini inceleyin. Birazcık araştırma ile rahatlıkla yapabilirsin. Satın almak istersen Türklere özel 202817-3535 kodu ile %35 indirim alabilirisin.

Teşekkürler dostum, biraz kurcalayacağım, yapamazsam en azından kodların için paketini alacağım <3

Teşekkürler dostum, biraz kurcalayacağım, yapamazsam en azından kodların için paketini alacağım <3
Bu pakette sadece xp ve para checkleme var ama placeholder checklemeyi sana attığım ss'e göre entegre etmen çok basit olacaktır.
DeluxeMenu ile ilgili herhangi bi desteğe ihtiyacın olursa DCden iletişime geç bakalım.

options:
skylord_value: 10000
skyking_value: 20000

function updateRank(p: player):
set {_island_value} to parse("{iridiumskyblock_island_value}" parsed as text with {_p})
if {_island_value} >= {@skyking_value}:
execute console command "lp user %uuid of {_p}% parent set Skyking"
send "&aTebrikler! Skyking rütbesine yükseldin!" to {_p}
else if {_island_value} >= {@skylord_value}:
execute console command "lp user %uuid of {_p}% parent set Skylord"
send "&aTebrikler! Skylord rütbesine yükseldin!" to {_p}

command /rankupdate <player>:
description: Ada değerine göre oyuncunun rütbesini günceller.
trigger:
updateRank(arg-1)

Bu skript, /rankupdate <oyuncu> komutu ile oyuncunun adasının değerini kontrol eder ve belirlediğiniz değerlerle karşılaştırır. Eğer ada değeri belirli değerlere eşit veya büyükse, oyuncunun rütbesi konsol komutu ile güncellenir.

Not: options bölümündeki skylord_value ve skyking_value değerlerini rütbe değişimi için gereken ada değerlerine göre ayarlayın.

Bu skripti, ada değerlerinde önemli değişiklikler olduğunda kullanarak oyuncuların rütbesini otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Bu işlemi otomatik hale getirmek için sunucunuza başka eklentiler (örneğin, Skript-tuSKe) ekleyerek düzenli aralıklarla bu komutun çalıştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu renk değiştirme olayını sevdim xd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!