Çözüldü Rankup Plugin Rank atlama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CellatFaruk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
MertCKA

Discord:

MertCKA #4895

Arkadaşlar serverde ranklar için rankup plugini kullanıyorum birde permissionsEx kullanıyorum tag ve permler için falan ama oyunda an internal error occurred while attempting to perform this command hatası veriyor konsolda ise

[22:42:43 ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'rankup' in plugin Rankup v3.4.2
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:141) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:641) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:1162) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:997) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:45) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:1) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnectionUtils$1.run(SourceFile:13) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) [?:1.8.0_201]
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) [?:1.8.0_201]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.SystemUtils.a(SourceFile:44) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:715) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:374) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:654) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:557) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_201]
Caused by: java.lang.RuntimeException: Aexample has an invalid next rank
at sh.okx.rankup.RankList.next(RankList.java:86) ~[?:?]
at sh.okx.rankup.RankList.getOrderedList(RankList.java:50) ~[?:?]
at sh.okx.rankup.RankList.getByPlayer(RankList.java:66) ~[?:?]
at sh.okx.rankup.commands.RankupCommand.onCommand(RankupCommand.java:34) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
... 15 more

bu hatayı veriyor permissionsEx deki permission dosyası:
Kod:
groups:
  Acemi:
    default: true
    prefix: '&e+ &fAcemi &e+ &2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - rankup.ranks
    - alphachest.chest
    - rankup.info
    - rankup.prestige
    - rankup.prestiges
    options:
      rank: '100'
  Cirak:
    prefix: '&e+ &8Cirak &e+ &2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - rankup.ranks
    - alphachest.chest
    - rankup.info
    - rankup.prestige
    - rankup.prestiges
    options:
      rank: '90'
rankup taki rankups dosyası:
Kod:
groups:
  Acemi:
    default: true
    prefix: '&e+ &fAcemi &e+ &2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - rankup.ranks
    - alphachest.chest
    - rankup.info
    - rankup.prestige
    - rankup.prestiges
    options:
      rank: '100'
  Cirak:
    prefix: '&e+ &8Cirak &e+ &2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - rankup.ranks
    - alphachest.chest
    - rankup.info
    - rankup.prestige
    - rankup.prestiges
    options:
      rank: '90'
birde iconomy ve vault mevcut serverde yardımlarınızı bekliyorum

Sanırım rankupun configinde senin olduğun ranktan sonraki rankın ismi hatalı veya permissionexde yanlış yazmışsın

2 side yanliş birde pex önermem eve gecince kendi rankupumu atarım calisiyor.

Plugini yeniden yükleyiniz/güncelleyiniz. Sonrasın da daha dikkatli olarak yeniden düzenleyiniz configi.

İlk önce şunu diyim Senin rankup sürümün bana bi tuhaf geldi şimdi yeni sürüm rankup plugini baya bir uğraştırıyor ben şahsen

{2.6d} sürümünü kullanıyorum ve configide şöyle göstereyim Bence bu daha kolay senin rankup' sürümünde yetki verildiğini ilk defa görüyorum Ama tabiki eski sürüm kurmak pek mantıklı değil fakat bu sürümde bir açık yok diğer sürümler geliştirilmiş sadece
İstersen dediğim gibi 2.6d sürümünü indir configide bu şekilde kolay bir config sorunun çözülürse konuyu çözüldü olarak çevirirsen sevinirim.
Eğer çözülmezse gine mesaj olarak belirt yardımcı olmaya çalışırım
Rankup Config.png

İlk önce şunu diyim Senin rankup sürümün bana bi tuhaf geldi şimdi yeni sürüm rankup plugini baya bir uğraştırıyor ben şahsen

{2.6d} sürümünü kullanıyorum ve configide şöyle göstereyim Bence bu daha kolay senin rankup' sürümünde yetki verildiğini ilk defa görüyorum Ama tabiki eski sürüm kurmak pek mantıklı değil fakat bu sürümde bir açık yok diğer sürümler geliştirilmiş sadece
İstersen dediğim gibi 2.6d sürümünü indir configide bu şekilde kolay bir config sorunun çözülürse konuyu çözüldü olarak çevirirsen sevinirim.
Eğer çözülmezse gine mesaj olarak belirt yardımcı olmaya çalışırım
Ekli dosyayı görüntüle 67549
bunu bi deneyeceğim birde permissionex yerine luckperms adlı perm plsini kurdum peki bu rankup 2.6d pluginin permleri nelerdir yani normal oyuncu permleri /rankup tı /ranks tı falan yani bir oyuncunun kullanabileceği bütün permleri atar mısın rica etsem ?

rankup.rankup - rankup.ranks - rankup.info

Permler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl