Rankup plugin 1.14.x

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrPot8o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 938
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrPot8o

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Minecraft
MrPot8o
1.14.x'te çalışan Group Manager plugini ile bağlantılı rank plugini arıyorum.

1.14 pek rankup eklentisi yok istersen rütbelerini ve gereken şartları at biz skript yapalım.

@* arkadaşımızın açtığı bir konu var. Bu bağlantıdan konuya gidebilirsin. Konu içinde 3 farklı rütbe eklentisi var.

@* arkadaşımızın açtığı bir konu var. Bu bağlantıdan konuya gidebilirsin. Konu içinde 3 farklı rütbe eklentisi var.
O Eklentilerin 1 tanesi önceki attığınız diğerleride 1.14 desteklemiyor.

Ekteki bağlantıyı deniyorum ama galiba sorun çıkartacak başka plugin varsa paylaşırsanız sevinirim.

Dediğim gibi isterseniz rütbeleri ve şartları atın biz skript yapalım.

Son düzenleme:
1.14 için şuanlık eklenti bulman baya zor.Daha yeni bir sürüm olduğu için ve çeşitli değişiklikler yapıldığı için pluginlerin 1.14 e uydurulması zaman alacaktır.Tavsiyem 1.12 veya 1.13 açman.

1.14 için şuanlık eklenti bulman baya zor.Daha yeni bir sürüm olduğu için ve çeşitli değişiklikler yapıldığı için pluginlerin 1.14 e uydurulması zaman alacaktır.Tavsiyem 1.12 veya 1.13 açman.
zahmetli olacağından dolayı ve fark yaratacağını düşündüğümden böyle bir işe giriştim. 1.14 açamayacaksam hiç açmam kafasındayım. Pl lerin hepsi ayarlı tek yapılacak mysql + rank plugini ondan sonra sw içi çalışmalar kalıyor.

O Eklentilerin 1 tanesi önceki attığınız diğerleride 1.14 desteklemiyor.

Dediğim gibi isterseniz rütbeleri ve şartları atın biz skript yapalım.
Rütbeler lvl1'den lvl100'e kadar olacak, sadece script yada pl si yeterli olur. 1.14 için skript plugini bulamadım

Merhaba, bahsettiğiniz eklentinin 1.14 ve üstü sürümleri daha yayınlanmadı. Kısacası hiç bir yerde bulamazsınız.

Rütbeler lvl1'den lvl100'e kadar olacak, sadece script yada pl si yeterli olur. 1.14 için skript plugini bulamadım
Her bir grup yapmak yerine veriable ile oyuncunun tagını değiştirsek olur mu ? Yani rütbelerin amacı ne olacak ne ile atlanıcak ?

Her bir grup yapmak yerine veriable ile oyuncunun tagını değiştirsek olur mu ? Yani rütbelerin amacı ne olacak ne ile atlanıcak ?
Her rütbeye geçiş artacak class'ları farklı olacak vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl