Çözüldü Rankup GUI ve Viplerle Çakışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scherbeth

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Scherbeth
Rankup3 pluginini aldım ve kurdum. Fakat /ranks yazdığımda gui yerine chate yazıyor rankları.

Ayrıca asıl problem eğer vipseniz /rankup yazdığınızda sizi en üst ranktasınız diye uyarıyor.

Nasıl çözerim

Merhaba, Pluginin GUI yerine chat'e yazması genellikle config.yml dosyasındaki ayarlarla ilgilidir. config.yml dosyasını açın ve gui veya display ile ilgili ayarları kontrol edin. Genelde display: gui şeklinde bir seçenek olması gerekiyor. Eğer chat üzerinden görüntülenmesi seçilmişse, GUI'yi kullanacak şekilde değiştirebilirsiniz.
Python:
display: gui
Eğer yukarıdaki satır yoksa veya yanlış bir değer varsa, doğru şekilde ayarlayın. Bu değişikliği yaptıktan sonra plugin'i yeniden yükleyin.
Şimdi gelelim diğer soruna, eğer /rankup komutunu kullandığınızda "Zaten en üst ranktasınız" şeklinde bir uyarı alıyorsanız, bu genellikle VIP oyuncunun zaten en yüksek ranka sahip olduğu anlamına gelir. Bunu düzeltmek için: rankup3 plugininin config.yml dosyasındaki rankup veya upgrades kısmını kontrol edin. VIP oyuncularının doğru şekilde en üst ranka ulaşabileceğinden emin olun. Rankup komutunu kullandığınızda, oyunun VIP oyuncusunu doğru şekilde tanıyıp tanımadığını kontrol etmek için permissions.yml dosyasındaki izinleri gözden geçirin.
Örnek bir VIP için doğru izin ayarı:
Python:
groups:
  vip:
    permissions:
      - rankup.rank

Çok teşekkür ederim

Yardım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl