SonNefes23
TAB VE SCOREBOARD İÇİN "TAB", CHATTEKİ PREFİXLER İÇİN "CHATMANAGER",RANKLARIDA AYARLAMAK İÇİN LUCKPERMS PLUGİNİNİ KULLANIYORUM ANCAK RANKS UP OLAYINI BULAMADIM NASIL YAPARBİLİRİM ?
luckpermsle birlikte çalışıyor değil miDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SonNefes23
config dosyası gelmiyor sebebi ne olabilirHerhangi bir sorun çıkarmaz kullanabilirsiniz.
AlacaNetwork
config dosyası gelmiyor sebebi ne olabilir
tmmdır yükledim çalıştı şimdi bunları luckpermsle nasıl bağlıyacağım biraz anlatabilir misin?Eklentinin çalışması bir başka eklentiye dayalı, eğer indirmediyseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiyi de indirip sunucuyu yeniden başlatın.
AlacaNetwork
tmmdır yükledim çalıştı şimdi bunları luckpermsle nasıl bağlıyacağım biraz anlatabilir misin?
araştırma yapıyorum ancak türkçe bir şeyler bulamadım azcık plyi anlayıp çözebilirsem forumu kapatıcağımMaalesef normalde bu eklentiyi kullanmıyorum, bu yüzden bilgi sahibi değilim.
AlacaNetwork
araştırma yapıyorum ancak türkçe bir şeyler bulamadım azcık plyi anlayıp çözebilirsem forumu kapatıcağım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!