Çözüldü Rank resource pack'i yüklenmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mertless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertless

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
quelphion
Sunucuma ranklar için resource pack atıyorum fakat çalışmıyor.
not: sunucu logosu düzgün şekilde oluyor, gözüküyor ama ranklar gözükmüyor neden?

Merhabalar İtemsadder da rankları doğru bir şekilde eklediğinizde emin olun çoğunlukla sorun bundan kaynaklanıyor.

Merhabalar İtemsadder da rankları doğru bir şekilde eklediğinizde emin olun çoğunlukla sorun bundan kaynaklanıyor.
ItemsAdder kullanmıyorum direkt resource packten unicode karakterleri kullanıp iconlara entegre etmeyi deniyorum logoyu da o şekilde yaptım ama ranklarda 1 defa oldu sonra bir kaçını düzenlemek için tekrar tasarladım sonra olmadı. İlla ki ItemsAdder mi gerekli?

Ekli dosyalar

• resim_2024-01-12_003312304.png
    resim_2024-01-12_003312304.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 77
ItemsAdder kullanmıyorum direkt resource packten unicode karakterleri kullanıp iconlara entegre etmeyi deniyorum logoyu da o şekilde yaptım ama ranklarda 1 defa oldu sonra bir kaçını düzenlemek için tekrar tasarladım sonra olmadı. İlla ki ItemsAdder mi gerekli?
Ranklar önceden çalışıyor muydu? Çalışmıyor ise rankların resimde yüksekliğini 9 olarak değiştirin.

Yüksekliği 9daydı her zaman ve evet çalışıyordu. Anlamadığım şey şu, normal minecraft resource pack dosyasına atınca çalışıyor ama sunucuya atınca olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl