Bulundu RANK PLUGİNİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Bir kaç görevler olacak o görevleri yapınca oyuncu rank rütbe atlıcak mesela oyuna girince direk oyuncu rütbesinde görevleri yapınca çaylak rütbesine geçicek rank verilcek yani o kişiye böyle bir plugin

Eklentilere istediğiniz kondisyonları ekleyemezsiniz lakin Skript istekleriniz doğrultusunda çalışır, rütbeler geniş olduğu için insanların size ücretsiz olarak yardım edeceklerini sanmıyorum.

Eklentilere istediğiniz kondisyonları ekleyemezsiniz lakin Skript istekleriniz doğrultusunda çalışır, rütbeler geniş olduğu için insanların size ücretsiz olarak yardım edeceklerini sanmıyorum.
Ücretiniz nedir =D

Bir kaç görevler olacak o görevleri yapınca oyuncu rank rütbe atlıcak mesela oyuna girince direk oyuncu rütbesinde görevleri yapınca çaylak rütbesine geçicek rank verilcek yani o kişiye böyle bir plugin
Dostum çok baktım ama kesinlikle ücretsiz bir şekilde yapanı bırak ufak ipucu veren bile yok bende kafayı bozdum quest ile deluxemenuyu birleştirdim kendi ellerimle yaptım

Hangi eklenti ile beraber (Ekonomi, Ada, Claim vs.) kullanmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

İstediğiniz özellik CMI eklentisinde mevcut fakat eklenti sadece kendi görev modüllerini destekliyor.
Detaylar için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl