Tanıtım Random Teleport Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red28

Deneme Yazar..
Elmaslar
100
Minecraft
HiTech28

Discord:

Minik Maskeli#0330

Random Teleport-Oyuncularınızı uçsuz bucaksız dünyanızda rastgele yerlere ışınlayın!
Zu3GdMj.jpg

Genelde, Faction, survival gibi uzun dünyalarda kullanılan bilinen adıyla RandomTP sizi -30 milyon-+30 milyon arasında rastgele bir yere ışınlar. Bu şekilde yol yürümeden, emek sarfetmeden yeni alanınıza, evinize ışınlar. Bu ışınlama mekaniği genelde skript ile yapsalarda eklenti hali daha kullanışlı olduğundan hazır eklentileri editleyerek kullanan bir kitle var.

Bu kitlede azımsanmayacak kadar büyük olduğundan hali hazırda spigot üzerinde bedava satılan "Random Teleport" eklentisini hem inceleyeceğiz, hem konuşacağız.
s1200.png

Eklenti İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti sizin serverinizi yormaz, sadece insanların /randomtp, /rtp, /randomteleport gibi komutlarla rastgele yerlere ışınlanmasını sağlar. Bunu sizin belirlediğiniz sınırlardan yapar. Kolay ayarlanır, hafif bir eklentidir. Pek çok survival sunucusunun bel kemiğidir.

Survival ve Faction sunucularında çok sık kullanılan bu güzel eklentiyi forumda tanıtman çok hoş olmuş bu arada link çalışmıyor kalemine sağlık.

Linki ? içine alırsan daha iyi olur.

Bu kitlede azımsanmayacak kadar büyük olduğundan hali hazırda spigot üzerinde bedava satılan "Random Teleport" eklentisini hem inceleyeceğiz, hem konuşacağız.
bedava satılan ?!

Hayatta kalma sunucuları için oldukça işlevli ve yararlı bir eklentiye benziyor. Ayrıca anlatım tarzını da beğendim, eline ve kalemine sağlık :;p ☕

Bu o kadar lag yapar ki anlatamam. Kullanacaklarsa en az 10 dakika bekleme süresi koyman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl