Emregisi
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 1.985
- Minecraft
- Emre_46
Discord:
EmRe
EmRe
command /setter:
permission: op
trigger:
setter()
function setter():
add "RastgeleİtemSandığı" to {crates::*}
add "KılıçSandığı" to {crates::*}
add "YaySandığı" to {crates::*}
add "MadenSandığı" to {crates::*}
add "Sandığı" to {crates::*}
add "ParaSandığı" to {crates::*}
add "AnahtarSandığı" to {crates::*}
add "ZırhSandığı" to {crates::*}
add "BaltaSandığı" to {crates::*}
add "KazmaSandığı" to {crates::*}
add "Kürek-ÇapaSandığı" to {crates::*}
on break:
increment {_blockCounter.%player%} by 1
if {_blockCounter.%player%} is 5:
set {_odulIndex} to random integer between 0 and ({odulkomutlar::*} size - 1)
set {_odulKomut} to {odulkomutlar::%{_odulIndex}%}
send "&e&lSKYBLOCK &8► &aTebrikler, 200 blok kırdınız ve ödül kazandınız!"
set {_crate} to random element out of {crates::*}
execute console command "cratesplus key %player% %{_crate}%"
set {_blockCounter.%player%} to 0
EmRe
[23:41:10] [Server thread/INFO]:Kod:command /setter: permission: op trigger: setter() function setter(): add "RastgeleİtemSandığı" to {crates::*} add "KılıçSandığı" to {crates::*} add "YaySandığı" to {crates::*} add "MadenSandığı" to {crates::*} add "Sandığı" to {crates::*} add "ParaSandığı" to {crates::*} add "AnahtarSandığı" to {crates::*} add "ZırhSandığı" to {crates::*} add "BaltaSandığı" to {crates::*} add "KazmaSandığı" to {crates::*} add "Kürek-ÇapaSandığı" to {crates::*} on break: increment {_blockCounter.%player%} by 1 if {_blockCounter.%player%} is 5: set {_odulIndex} to random integer between 0 and ({odulkomutlar::*} size - 1) set {_odulKomut} to {odulkomutlar::%{_odulIndex}%} send "&e&lSKYBLOCK &8► &aTebrikler, 200 blok kırdınız ve ödül kazandınız!" set {_crate} to random element out of {crates::*} execute console command "cratesplus key %player% %{_crate}%" set {_blockCounter.%player%} to 0
EmRe
Hocam benim sandık açma eklentim var bu eklentinin keyleri var keyler her 200 blok kırmada düşsün istiyorum keyleri alma kodunu yukarıdaki kodda belirttim.koddan pek bir şey anlaşılamıyor kodu bir tarafa bırakıp isteğinizi detaylı bir şekilde Türkçe açıklarsanız yardımcı olabilirim
EmRe
Hocam benim sandık açma eklentim var bu eklentinin keyleri var keyler her 200 blok kırmada düşsün istiyorum keyleri alma kodunu yukarıdaki kodda belirttim.Tam olarak nasıl bir Skript istiyorsunuz, belirtin yardımcı olalım.
Hocam benim sandık açma eklentim var bu eklentinin keyleri var keyler her 200 blok kırmada düşsün istiyorum keyleri alma kodunu yukarıdaki kodda belirttim.
command /setter:
permission: op
trigger:
setter()
function setter():
add "RastgeleİtemSandığı" to {crates::*}
add "KılıçSandığı" to {crates::*}
add "YaySandığı" to {crates::*}
add "MadenSandığı" to {crates::*}
add "Sandığı" to {crates::*}
add "ParaSandığı" to {crates::*}
add "AnahtarSandığı" to {crates::*}
add "ZırhSandığı" to {crates::*}
add "BaltaSandığı" to {crates::*}
add "KazmaSandığı" to {crates::*}
add "Kürek-ÇapaSandığı" to {crates::*}
on break:
add 1 to {break::%player%}
if {break::%player%} >= 200:
set {break::%player%} to 0
set {_crate} to random element out of {crates::*}
execute console command "cratesplus key %player% %{_crate}%"
send "200 blok kırdın ve anahtar kazandın!" to player
EmRe
hocam bu /setter komutunu herkesin mi yazması gerekiyorKullanmadan önce /setter yazınız.
Hayır sadece siz yazmalısınız. Tek seferlik yazmanız yeterlidir. Kasa ekleyip çıkarmak isterseniz o kod bloğuna ekleme yapıp çıkarabilirsiniz, sonrasında komutu yeniden kullanın.hocam bu /setter komutunu herkesin mi yazması gerekiyor
EmRe
Anladım hocam teşekkürler çok sağolun.Hayır sadece siz yazmalısınız. Tek seferlik yazmanız yeterlidir. Kasa ekleyip çıkarmak isterseniz o kod bloğuna ekleme yapıp çıkarabilirsiniz, sonrasında komutu yeniden kullanın.
EmRe
Hocam bir şey daha rica edebilir miyim KılıçKasasını 90 mob kesince düşürme şansımız var mı sadece ona özelHayır sadece siz yazmalısınız. Tek seferlik yazmanız yeterlidir. Kasa ekleyip çıkarmak isterseniz o kod bloğuna ekleme yapıp çıkarabilirsiniz, sonrasında komutu yeniden kullanın.
Tabii, bütün yaratıklar için mi geçerli, yoksa belirli yaratıklar var mı?Hocam bir şey daha rica edebilir miyim KılıçKasasını 90 mob kesince düşürme şansımız var mı sadece ona özel