Bulundu Random Block Sp Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Bildiğiniz Üzere Elmas-Demir-Altın-Zümrüt Spleri Ayrı Ayrı Olarak Block Doğuruyor Ben Sizden Şöyle Birşey İstiyorum Bir Sp Olsun Random Şekilde Bu 4 Tane İtemi Doğursun Saniyede 1 Veya Saniyesini Düşürebilirsiniz Oranları %25 Olacağından
[DOUBLEPOST=1497956056,1497947558][/DOUBLEPOST]
Yapabilecek Varmı?

Böle Birşey Yapabilirim Ama Yaparsam Kendi Sattığım Bir Skriptin Değeriniİndirmiş Olurum Fakat Alacak Olursan Senin İçin Ekleyebilirim Bu Özelliği Benim Dışımda Yapacak Birisi Olursa Tabiki Birşey Diyemem Ama
İyi Forumlar​

Yanlış Anlamadım Demi Demir,Elmas,Altın,Zümrüt Düşecek Demi.

Böle Birşey Yapabilirim Ama Yaparsam Kendi Sattığım Bir Skriptin Değeriniİndirmiş Olurum Fakat Alacak Olursan Senin İçin Ekleyebilirim Bu Özelliği Benim Dışımda Yapacak Birisi Olursa Tabiki Birşey Diyemem Ama
İyi Forumlar​
Konu Kapanabilir Skripti Yazacak Arkadaşı Buldum :D Çok Daha İyisini Yaptı Sağolsun Sizlerede Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar.Şuan Çok İyi Bir Şekilde Çalışıyor Vaziyette.
[DOUBLEPOST=1498135744,1498135695][/DOUBLEPOST]
Yanlış Anlamadım Demi Demir,Elmas,Altın,Zümrüt Düşecek Demi.
Doğru Anlamışsınız Ama Skripti Pluginer Yazdı Sağolsun.Şuan Kullanıyorum.

Konu Kapanabilir Skripti Yazacak Arkadaşı Buldum :D Çok Daha İyisini Yaptı Sağolsun Sizlerede Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar.Şuan Çok İyi Bir Şekilde Çalışıyor Vaziyette.
[DOUBLEPOST=1498135744,1498135695][/DOUBLEPOST]
Doğru Anlamışsınız Ama Skripti Pluginer Yazdı Sağolsun.Şuan Kullanıyorum.
Normal'de yazmayacaktım'da skript'i pluginer'in yazması biraz garip geldi :D

Sorun Çözüldü Kilitlenebilir.İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl