Tanıtım RampenDrills | Sunucunuza otomatik madencilik ekleyin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 682
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Herkese merhaba. Bugün sizlerle birlikte RampenDrills pluginini gözden geçireceğiz.

RampenDrills nedir?
Maden kazarken hepinizin sıkıldığını veya yorulduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Bu plugin sayesinde böyle bir derdiniz kalmayacak. Başlıktan da anlayacağınız gibi bu plugin sayesinde sunucunuza otomatik madenci ekleyebiliyorsunuz.

Otomatik madenciliği nasıl yaparız?
Öncelikle otomatik madenciliği yapmak için bize bir takım eşyalar gerekli. Bu eşyalar nelerdir?
- 2 adet demir blok
- 1 adet fırın
- 1 adet sandık
- 1 adet elmas blok

- 1 adet zümrüt blok

Fırına biraz kömür koyun ve fırına (Demir blok/Elmas blok /Zümrüt blok) birisiyle sağ tıklayın. Şu şekilde:

Uc8CfN.png

CHAT6G.png

Koyduktan sonra otomatik olarak maden kazmaya başlayacaktır. İsterseniz komut ve permissionlarına göz atalım.

Komutlar
- /drill, /rdrill, /rdrills ve /drills : Eklentinin adını, sürümünü ve yazarını gösterir.
- /drill tool : Drillsleri başlatmak ve durdurmak için ihtiyacınız olan aleti size sunar.
- /drill filter [add/remove/list/clear] : Drillslerin hangi blokları almayacağını ayarlayabilirsiniz.
- /drill pattern [pattern] : Yapılandırmada ayarlanan blok yerleşimi için bir model seçebilirsiniz.

Permissionlar
- rampen.drills.use
- rampen.drills.limit.X
- rampen.drills.tool
- rampen.drills.pattern.select
- rampen.drills.cosmetic
- rampen.drills.itemfilter
- rampen.drills.silk

Pluginin özellikleri nelerdir?
- Bir oyuncunun izinlere göre sahip olabileceği drills miktarını sınırlayın.
- Drills başlıklarını ve boyutlarını özelleştirebilirsiniz.
- Drills'i minimum ve maximum seviyeye getirebilirsiniz.

Evet arkadaşlar konunun sonuna gelmiş bulunuyoruz, sağlıcakla kalın :))

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Az bilinen nadir eklentileri sayenizde öğreniyoruz (:

Şahsen çok beğendim ama eklentinin amacını tam anlayamadım bu yüzden indirip denemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.​

Güzel bir eklentiye benziyor hayatta kalma sunucularında petrol çıkarır gibi maden çıkarabilirler artık. :-)

Eklenti Güzele Benziyor

op gibi birşey :)

Gerçekten survival sunucularında VIP'lere verilebilecek en önemli özelliklerden biri olabilir. Otomatik kazı modlar ile birçok kez yapılmış bir şey olmasına rağmen bunu eklenti halinde görmek beni şaşırttı.

Sunucular için güzel bir eklenti. Konu için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl