Ramil Şamsutdinova Hapsedildi ― Mahkemenin Kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eratonos

No Mercy
Elmaslar
344

Discord:

blackeratonos

Ş. Ramil'in Mahkeme Kararı

1611407309317.png
Rusya'da yaşayan Şamsutdinova Ramil askerlik zamanında 8 Rus askerini öldürdüğü ile ilgili bir soruşturma başlatılmıştı, bunan 2 gün önce Rusya Çitanın İkinci Doğu Dairesinde askeri Mahkemesinin kararıyla hakkında açılan soruşturma doğrulanmış ve mahkemenin kararı ile 24,6 yıl ciddi formada hapsedildi. Olan bundan 2 yıl önce Ekim ayının 25-de askerlikte ona verilen araziyi korurken ateşli silah ile ateş açmış ve bunun sonucunda 8 askeri öldürmüş, 2 kişiyi ise yaralamıştır. Soruşturma zamanı yaptığı bu adıma askerlikte "dedovşina - yani taciz" ve güç tatbiki ile alakalı olduğunu söylemiştir.

Kendisinin söylediği, yapma sebebi olan bu olayı araştırıp araştırmadıklarını bilmiyorum fakat aynı yerde 10 kişinin olması, bu kişilerin ona yakın yerde bulunması demek bu olayın yaşanmış olması demek. Çünkü akıl sağlığı yerinde olan kişilerin böyle bir davranış sergileyeceğini sanmıyorum. Yaralı olan 2 kişiyi ağır sorguya çekmeleri gerekiyordu ve yaptığı söz hakkında insanlara hiç bir bilgide vermemeleri benim aklımda bu olayın şüphesini yaşatıyor. Nede olsa olduğu yerler kamera gözetimi altında olan yer için böyle bir yalan söylenmez ve bu olay 2 yıl soruşturulmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl