Ramazan Yapısı Etkinlik Sonuçları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.809

Sonraki etkinlik ?

• Tasarım

Oy: 9 18,4%
  • Yazılım

Oy: 6 12,2%
  • Hunger Games

Oy: 1 2,0%
  • Sky Wars

Oy: 6 12,2%
  • 1 Hafta sky block Challange

Oy: 22 44,9%
  • Battle Royale

Oy: 5 10,2%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

yeni_logo.png

Merhaba saygıdeğer "MC-TR" üyeleri. "Ramazan yapısı" etkinliğimiz sona ermiştir. Dolayısıyla katılan tüm üyelerimize teşekkür etme ve kazananı açıklama zamanı geldi.

Kazanan Katılımcı :

@XeusEuriaL'ı tebrik ediyoruz. Ödülü en kısa süre içerisinde teslim edilecektir.

Etkinliğe Katılanlar :

@Veba
@ForestEdge

Katılan arkadaşlarımızda etkinlik sayfasında belirtildiği gibi ödüllerini alacaklar.

Kazanan Başvuru :
VDyE3B.png
oVzE6X.png
NDbkOg.png

Sonraki etkinliklerde görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Şuan kazanan yapı hoş lakin Mc-Tr'de ki Usta Mimarlardan daha iyi yapılar çıkabilirdi. Yinede tebrikler.

Toplamda 3 kişi katılmış, böyle daha güzel herkesin yapabileceği etkinlikler yap hocam herkes mimar değil ;)

İlk 3'e girmişim ohh misss mis

Kazananı Tebrik Ederim :)

Kazananı tebrik ederim. Anket saçma gibi geldi ama umarım tasarım çıkar :D

İlk olarak katılanlara teşekkür ederim. Kazanan kişiyi tebrik ederim.
Toplamda 3 kişi katılmış, böyle daha güzel herkesin yapabileceği etkinlikler yap hocam herkes mimar değil ;)
Aslında bu herkesin katılabileceği bir etkinlikti. Biz herkesi usta mimar olarak kabul etmiyoruz zaten. Burada önemli olan etkinliğe katılıp etkinlikte ki konuyu gerçekten yansıtması. Neyse sağlık olsun bir daha ki etkinliklerde katılım umarım fazla olur.

Etkinliğe katılan çok az. Bence katılanlar adına,ödüller onlar için arttırılmalı. Sonuçta,üşenmeden,çekimeden uğraşmışlar.

Sonuncu olmuşum, olsun en azından premium`u kaptık. :D

Teşekkürler. :)

Evet 1. olanın emeğine sağlık güzel olmuş fakat kendi acımdan bakarsam olaya serverimle ilgileniyodum keske yapı yapsaydım %90 1. sansım vardı

Evet 1. olanın emeğine sağlık güzel olmuş fakat kendi acımdan bakarsam olaya serverimle ilgileniyodum keske yapı yapsaydım %90 1. sansım vardı
Teşekkürler. Artık sonraki yarışmalara ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl