Paylaşım Ramazan skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marshiquez

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ekinnos

Discord:

ekinvarli

Skriptte henüz yeniyim. /ramazan Yazdığınızda vip veren bi skript yaptım tabi vip rankınız VIP olarak geçmeli değilse skriptin içinden değiştirebilirsiniz
Aynı zamanda ben groupmanager komudu ile yaptım yani süresiz oluyor vip siz süreli yapmak da isteyebilirsiniz, bunun için ayrı özel skriptler kullanabilirsiniz. Yetki vermek için de "mctr.ramazan" permini rankınıza ekleyin ve kullanıma hazır :)

Ekli dosyalar

Elinize sağlık, fakat mantıken biraz saçma buldum. Mesela komutu kullanan tekrar kullanarak VIP olabilir ve VIP olmak için yetkiye gerek duymak saçma geldi, bütün oyuncuların kullanması daha doğru olur gibi :) Ama yeni olduğunuzu da göze olarak skript başarılı yorumunu yapabilirim :)

Bu tam olarak ne skripti anlamadım ancak kendini geliştirmen dileğiyle başarılar... Ek olarak benim rehberlerime bakarak kendine birşeyler katabilirsin.

Elinize sağlık, fakat mantıken biraz saçma buldum. Mesela komutu kullanan tekrar kullanarak VIP olabilir ve VIP olmak için yetkiye gerek duymak saçma geldi, bütün oyuncuların kullanması daha doğru olur gibi :) Ama yeni olduğunuzu da göze olarak skript başarılı yorumunu yapabilirim :)
Öncelikle teşekkür ederim dilerseniz düzeltebilirsiniz fakat ben zaten oyunculara verilsin diye ekledim ne olur ne olmaz bir bug falan olmasın (oyuncu dedigim işte tüm ranklar anladınız :) )

Bu tam olarak ne skripti anlamadım ancak kendini geliştirmen dileğiyle başarılar... Ek olarak benim rehberlerime bakarak kendine birşeyler katabilirsin.
Teşekkürler dostum bu ramazanları eklemenizi önerdigim bi skript. Bu skriptte /ramazan yazınca vip oluyorsun eğer sunucunda süreli vip skripti varsa onlada bağlayabilirsin yoksa manuel olarak vipleri alman gerekir. Ek bir özellik işte oyuncuların oynama isteğini bile arttırabilir belkide :)

Basit ve gereksiz fakat plugin yerine skript kullanmak isteyenler için yararlı.

Skriptte henüz yeniyim. /ramazan Yazdığınızda vip veren bi skript yaptım tabi vip rankınız VIP olarak geçmeli değilse skriptin içinden değiştirebilirsiniz
Aynı zamanda ben groupmanager komudu ile yaptım yani süresiz oluyor vip siz süreli yapmak da isteyebilirsiniz, bunun için ayrı özel skriptler kullanabilirsiniz. Yetki vermek için de "mctr.ramazan" permini rankınıza ekleyin ve kullanıma hazır :)
Bence Gereksiz Çünki Vip Vermek İsteyenler Alıyorlar Veya /vipol Komutu Kulanıyorlar Ama Yinde Ellerine Sağlık

Basit olmuş fakat kullanılabilir başarılar.

Bence Gereksiz Çünki Vip Vermek İsteyenler Alıyorlar Veya /vipol Komutu Kulanıyorlar Ama Yinde Ellerine Sağlık
komutu vipol olarak değiştirince aynı oluyor zaten. sadece ek bir eklenti basit bir şey. iyi forumlar

Çok kolay bir skript gibi duruyor fakat böyle bir şey düşünmek bile güzel bence.

Gereksiz bir skript olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl