RAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SakarYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 478
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TPS Ram ve pakete göre değişiklik gösterilir, fazla ve büyük özellik kullanıyorsanız raminizi bir arttırın derim ve bunun yanında paketinizi optimize edin. Skriptdeki hataları çözün gereksiz maplerden,skriptlerden,pluginlerden kurtulun ozaman tps'iniz hızlı düşmez.

TPS Ram ve pakete göre değişiklik gösterilir, fazla ve büyük özellik kullanıyorsanız raminizi bir arttırın derim ve bunun yanında paketinizi optimize edin. Skriptdeki hataları çözün gereksiz maplerden,skriptlerden,pluginlerden kurtulun ozaman tps'iniz hızlı düşmez.
paketimde büyük özellikli eklentiler var skriptlerde vs. hata yok konsoldaki tüm hataları düzelttim yükseltmelimiyim sizce

paketimde büyük özellikli eklentiler var skriptlerde vs. hata yok konsoldaki tüm hataları düzelttim yükseltmelimiyim sizce
Kaç eklenti var , kaç tps alıyorsunuz 1 oyuncuda ?

Gereksiz mapleri, pluginleri,skriptleri temizlediysen sunucunda ki chunkları sildiysen ve yine de tps yükselmiyorsa ramini yükseltmekte fayda var.

Sunucunuzun RAM'i 16'dan düşükse eklenti ile alakalı bir TPS düşüşü olabilir. Tabii, bunun içerisinde Skript ve harita sayısı faktörleri de var ?

Ram yükseltebilirsin, evet ama sunucunda Leak eklenti varsa o da TPS düşürebilir bende yaşadım bunu o yüzden söylüyorum. Yada sunucunda Kaktüs farm gibi oyuncular çeşitli şeyler yapıyorlar ise düşürebilir. Benim TPS sorunum Leak eklenti kullanmamdı. Leak pişmanlıktır.

Bunun yanında leaderheads gibi zorlayıcı pluginler varsa silmeni şiddetle tavsiye ederim. @Christy Network arkadaşımızın dediği gibi, leak eklenti kullanma featherboard gibi.

RAM, sunucunun TPS değerine doğrudan bir etkileşim sunmaz. Ancak çok ram kullanımı , ram'in açılan pakete yetmemesi işlemciyi yorabilir. Bu sebepten dolayı TPS düşer. Yani işlemci yorulursa TPS düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl