Hocam spigot.jarı kendinize göre düzenlediniz değil mi ?bilmem vds 8gb 1gb da çakma lobi ve bungeecord a ayrıcam
Hocam spigot.jarı kendinize göre düzenlediniz değil mi ?bilmem vds 8gb 1gb da çakma lobi ve bungeecord a ayrıcam
Makine 8gb ise işletim sistemi ve diğer işlemler için en az 2gb ram ayırmanı tavsiye ederim yoksa zaten çalışmayacaktır ve verim alamayacaksınızdır.bilmem vds 8gb 1gb da çakma lobi ve bungeecord a ayrıcam
Hocam atmıştım oraya 1 gb kaç mb olduğunu ona göre yazabilirsiniz. 6000m yazsanızda olacaktır.6gb nası yazıcam oraya
java -XmxsayıG -jar dosya.jarjava -Xmx6G -jar server.jar ile server.jar dosyasını 6GB ram (max kullanacağı ram) ile çalıştırabilirsinizRoyal Craft
6gb nası yazıcam oraya
java -Xmx1G -jar spigot.jar
PAUSE
' ☨ troxeL#5659
Yazdığınız kodlar bat file kodları mı? Sanki yanlışlar var gibi geldi@ECHO OFF
COLOR 3
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
java -Xmx5000M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
PAUSE
yazdım yine o ekran alıntısındaki hatayı verdi
Royal Craft
Üstte attığım kod en sade halidir onu dener misin spigot.jar kısmını Spigot.jar yap@ECHO OFF
COLOR 3
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
java -Xmx5000M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
PAUSE
yazdım yine o ekran alıntısındaki hatayı verdi
' ☨ troxeL#5659
eskiden sıkıntı yoktu sizlerin söylediği sayıyı yazınca bu hatayı almaya başladımYazdığınız kodlar bat file kodları mı? Sanki yanlışlar var gibi geldi
Royal Craft
Task Manager açıp ss atar mısın RAM kullanım kısmınıeskiden sıkıntı yoktu sizlerin söylediği sayıyı yazınca bu hatayı almaya başladım
' ☨ troxeL#5659
@ECHO OFFSadece şunu yazın, ayrıca server.jar dosya isminin doğru olduğundan emin olun Spigot.jar vs de olabilir:
java -Xmx6G -jar server.jar
' ☨ troxeL#5659
yine aynı hataEğer, java -Xmx6G -jar server.jar olmuyorsa (dosya ismini düzelt!) şu kodu deneyin:
java -Xmx6144M -jar server.jar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşım diğer kodları sil bi' öyle dene
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!