ram alıcam yardım edermisin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.098
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

arkadaşlar pcem 2gbram 1,89 kullanabilir bu attım linkdeki rami alcam takmayıda bilmiyorum bilgisiyarcıya götürüyüp takıcam sorun olurmu pc bu ramı kaldırırmı 8gbram alıcam çünkü

Bunların Bilgisiyarın Ssleri

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buda alıcahım ram

arkadaşlar pcem 2gbram 1,89 kullanabilir bu attım linkdeki rami alcam takmayıda bilmiyorum bilgisiyarcıya götürüyüp takıcam sorun olurmu pc bu ramı kaldırırmı 8gbram alıcam çünkü

Bunların Bilgisiyarın Ssleri

Buda alıcahım ram

74302

Bilgisayarın maksimum 8 gb 1600 mhz frekansında ram destekliyor. Ram slotu ise DDR3L SODIMM.

Fiyat aralığının ne olduğunu bilmiyorum fakat anakartın eski bir anakart bu yüzden ram de eski, çok pahalı modeller yok zaten.
Senin verdiğin linkteki ram bilgisayarınla uyumsuz.

Bu linkten arayabilirsin. Veya arama yaparken 8 gb 1600 mhz ddr3l sodimm şeklinde bir aratma yap.
İyi forumlar...

Sorun olacağını sanmıyormum. Ekran kartı ve işletim sisteminde küçük değişikler yapabilirsen Grand Theft Auto V oyununa kadar oynayabilirsin.

Sorun olacağını sanmıyormum. Ekran kartı ve işletim sisteminde küçük değişikler yapabilirsen Grand Theft Auto V oyununa kadar oynayabilirsin.
Lol u kaldırsin ytr bide minecraft da hiç fps ayarı yapmadan shader pack ile oynarsam kasarmi

Ekli dosyayı görüntüle 74302

Bilgisayarın maksimum 8 gb 1600 mhz frekansında ram destekliyor. Ram slotu ise DDR3L SODIMM.

Fiyat aralığının ne olduğunu bilmiyorum fakat anakartın eski bir anakart bu yüzden ram de eski, çok pahalı modeller yok zaten.

Bu linkten arayabilirsin. Veya arama yaparken 8 gb 1600 mhz ddr3l sodimm şeklinde bir aratma yap.
İyi forumlar...
Ya hayallerimi yıkıyorsun eminmisin alsam peki nolur sorun olurmu çalışmaz mı pc açılır mı nolur

Ya hayallerimi yıkıyorsun eminmisin alsam peki nolur sorun olurmu çalışmaz mı pc açılır mı nolur

Neden hayallerini yıkayım? Aksine işine yarayacak öneri sundum. Eğer kendi linkindekini alırsan o bilgisayara takamazsın. Ek olarak ram aldıktan sonra lol oynayabilirsin. İşlemci, ekran kartı değiştir diyenler hangi kafada yaşıyor bilmiyorum. Notebook bir bilgisayarın hele ki alt sürüm bir bilgisayarın ekran kartını nasıl değiştirecek acaba?

Posttaki ram bilgisayarınla uyumsuz.

Anakartınız uygunmudur Peki o Ram türüne DDR2 DDR3 DDR4 Ler varya farklılıklar gösteriyor Anakarta göre ona göre alınız yoksa
verdiğiniz para belki boşuna gidebilir.

Adam niye hayallerini yıksın. Şey değilmi bak alıcam bak yıkma hayallerimi :D

bu alınabilir sanırım.
Google amcaya "8gb 1600mhz ddr3l notebook ram" böyle veya "8gb 1600mhz ddr3l notebook ram" böyle, ikisinden birisini aratarak başka platformlarda veya satış yapan kişilerden fiyatlarını araştır istersen.

Ekli dosyayı görüntüle 74302

İyi forumlar...
Bu arada, @Kalerda nın verdiği bilgiler üzerine buldum/yaptım.

Yukarıdaki verdiğin ram uyumsuz ve çalışmaz PC netbook herhalde

bu alınabilir sanırım.
Google amcaya "8gb 1600mhz ddr3l notebook ram" böyle veya "8gb 1600mhz ddr3l notebook ram" böyle, ikisinden birisini aratarak başka platformlarda veya satış yapan kişilerden fiyatlarını araştır istersen.
Lol u kaldırırmı bide anakart alabilirmiyim bilgisiyara leptopa alınıyor mu

Lol u kaldırırmı bide anakart alabilirmiyim bilgisiyara leptopa alınıyor mu
Anakart alırsan büyük bir ihtimalle işlemci de Alman gerek tâbi mevcut olan islemcin ile uyumlu ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl