RainbowNW | I9 Kalitesi | Maceraya hazır mısın ? | Her Gün çekiliş !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

I don't know

Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
Elmaslar
80
Minecraft
I don't know

Discord:

I don't know

keyu.jpg

2020-02-08_19.46.07.png

2020-02-08_19.46.50.png

2020-02-08_19.47.44.png

2020-02-08_19.46.22.png

2020-02-08_19.49.05.png
Play.RainbowNW.XYZ

Son düzenleme:
Merhaba, kategori kuralları gereği profil fotoğrafınızın olması ve en az 5 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Konu tasarımı harika ama bir çok sistem vs okunmuyor yazıları.
Sistemler klasik
Mapler harika ama bazı mapler alıntı.
Başarılar.

Merhaba, kategori kuralları gereği profil fotoğrafınızın olması ve en az 5 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.
Tüm eksikler tamamlandı mı ? artık kapatılmıyacak değilmi ona göre reklam yapacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı harika ama bir çok sistem vs okunmuyor yazıları.
Sistemler klasik
Mapler harika ama bazı mapler alıntı.
Başarılar.
Değerli yorumun için Teşekkürler.

Sunucunun donanımı o sunucuyu kaliteli yapmaz, öne çıkarmanız gereken şey donanımız değil sistemlerimiz olmalı.

Sunucunun donanımı o sunucuyu kaliteli yapmaz, öne çıkarmanız gereken şey donanımız değil sistemlerimiz olmalı.
Maalesef sunucu biraz aceleye geldi fakat sanırım tr sunucularında kullanılmayan bir özelliği biz kullanıyoruz zaten misal authme de kullanıcı adında ı/ş/ğ gibi karakterler kullanılabiliyor.Ayrıca sunucuda sigorta sistemi bulunmakta eğer öldüğünde paranın gitmemesini istiyorsan sigorta yaptırmalısın.

Son düzenleme:
Bu konu tasarımı için 1 2 saat uğraştım beğenildiğine sevindim :)

Tüm eksikler tamamlandı mı ? artık kapatılmıyacak değilmi ona göre reklam yapacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli yorumun için Teşekkürler.
Merhaba, eksiklerinizi tamamladığınız sürece sıkıntı çıkmayacaktır.

Konu tasarımını en yakın zamanda tarafımca yapılıp kendilerine bir hediye olarak sunulacaktır. Başarılır bir sunucu. Haritalar güzel. Başarılar dilerim.

Açık konuşmak gerekirse sunucuyu beğendim ancak konu tasarımınız daha çok geliştirilebilir ki sunucu haritaları ve sistemlerini beğendim.

Konu tasarımını en yakın zamanda tarafımca yapılıp kendilerine bir hediye olarak sunulacaktır. Başarılır bir sunucu. Haritalar güzel. Başarılar dilerim.
Kanka sende sunucu sahibisin kendine gell :D
Değerli yorumun için çok teşekkürler <3

Açık konuşmak gerekirse sunucuyu beğendim ancak konu tasarımınız daha çok geliştirilebilir ki sunucu haritaları ve sistemlerini beğendim.
Seni seviyom bee :D Değerli yorumun için Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl