susgun
Piksellere dikkat edilirse bu normal bir gradyan renk değil İtemsadder gibi eklentiler bunu sağlıyorAynı ekte ki gibi bir yazı istiyorum nasıl yapabilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 242419
bu yazı hareketli olacak
racfourdtr
Betterranks addonu ile yapılmışa benziyor. piksel bir şekilde yapmalısınız, aseprite öneririm.Piksellere dikkat edilirse bu normal bir gradyan renk değil İtemsadder gibi eklentiler bunu sağlıyor
taheren1016
Yanlış anlamadım ise tab animation.yml dosyasindan ayaraliyorsunuzAynı ekte ki gibi bir yazı istiyorum nasıl yapabilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 242419
bu yazı hareketli olacak
Yok hocam piksellere dikkat edin normal animasyon değil bu kaynak paketiyle yapılmış bir animasyonYanlış anlamadım ise tab animation.yml dosyasindan ayaraliyorsunuz
racfourdtr
sabit öyle mi duruyor yoksa değişiyor mu renkleriYok hocam piksellere dikkat edin normal animasyon değil bu kaynak paketiyle yapılmış bir animasyon
Animasyonlu istemiş arkadaşsabit öyle mi duruyor yoksa değişiyor mu renkleri
taheren1016
Değisiyor bunu sen ayarliyorsun groupsyml animasyon ayarliyorsun.sabit öyle mi duruyor yoksa değişiyor mu renkleri
taheren1016
Değisiyor bunu sen ayarliyorsun animation.yml animasyon ayarliyorsun.
Kaynak paketiyle yapılıyor hocamanimations.yml ile alakalı değil garip bir renk değişimi var gif atılıyorsa atayım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!