- Elmaslar
- 190
- Minecraft
- UrfaKebab
Discord:
paysaae
RENGAREK TAGLAR
RENGAREK TAGLAR
Plugin Adı : TAB
NOT
Plugini Tanıtma Nedenim Forumda Bu Özelliği Sunucularında Kullanmak İsteyen Kişiler Konu Açmış Fakat Yanıt Bulamamışlar Çünkü Böyle Birşeyin Sadece AnimatedNames Plugini İle Yapılabilir Olduğu Yazılmış Bende Buna Bir Açıklık Getirmek İstedim Bu Plugin Normalde Bir Tab Plugini Fakat Tam 3 Tane Çok İyi Özelliği Var Tab - Animasyonlu Ve Normal Taglar - Bossbar Ben Sadece Şuanlık Rengarek Tagın Yapımını Anlatıcam İyi Okumalar
ÖRNEK GÖRSEL
PEKİ BİZ BUNU NASIL YAPICAZ ?
1. Adım
Plugin Dosyamızın İçine Girip Animations.yml yi Açıyoruz
2. Adım
İçindeki Herşeyi Silip Aşşağıda Verdiğim Kodu Yapıştırıyorsunuz ( Mc-Tr Yazan Kısmı Editleyin )
NOT
Plugini Tanıtma Nedenim Forumda Bu Özelliği Sunucularında Kullanmak İsteyen Kişiler Konu Açmış Fakat Yanıt Bulamamışlar Çünkü Böyle Birşeyin Sadece AnimatedNames Plugini İle Yapılabilir Olduğu Yazılmış Bende Buna Bir Açıklık Getirmek İstedim Bu Plugin Normalde Bir Tab Plugini Fakat Tam 3 Tane Çok İyi Özelliği Var Tab - Animasyonlu Ve Normal Taglar - Bossbar Ben Sadece Şuanlık Rengarek Tagın Yapımını Anlatıcam İyi Okumalar
ÖRNEK GÖRSEL
PEKİ BİZ BUNU NASIL YAPICAZ ?
1. Adım
Plugin Dosyamızın İçine Girip Animations.yml yi Açıyoruz
2. Adım
İçindeki Herşeyi Silip Aşşağıda Verdiğim Kodu Yapıştırıyorsunuz ( Mc-Tr Yazan Kısmı Editleyin )
Kod:
animations:
mctr:
change-interval: 200
texts:
- "&6MC-TR &e"
- "&3MC-TR &e"
- "&5MC-TR &e"
- "&dMC-TR &e"
- "&bMC-TR &e"
- "&aMC-TR &e"
3. Adım
config.yml Adlı Dosyayı Açın Ve Groups Kısmına Fotoğraftaki Gibi Yapın ( Owner Yazıor Ben Pluginde Birşey eğişmedim Sizi Rütbenizin İsmi Neyse Onu Yazın )
mctr Yazan Yeri Sizin Yaptığınız Animasyonun İsmi Yapın
Ve Bu Kadar Zamanınızı Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkürler İyi Forumlar
Yapamayan Arkadaşlar Bana Discorddan Ulaşabilir | UrfaKebab#1881
İndirme Linkleri
Yararlı Bi Konu Olduğunu Düşünüyorum Artık Alırım Bi Elmasınızı :D Cevaplarınızı Bekliyorum
config.yml Adlı Dosyayı Açın Ve Groups Kısmına Fotoğraftaki Gibi Yapın ( Owner Yazıor Ben Pluginde Birşey eğişmedim Sizi Rütbenizin İsmi Neyse Onu Yazın )
mctr Yazan Yeri Sizin Yaptığınız Animasyonun İsmi Yapın
Ve Bu Kadar Zamanınızı Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkürler İyi Forumlar
Yapamayan Arkadaşlar Bana Discorddan Ulaşabilir | UrfaKebab#1881
İndirme Linkleri
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yararlı Bi Konu Olduğunu Düşünüyorum Artık Alırım Bi Elmasınızı :D Cevaplarınızı Bekliyorum