Skript Paylaşımı Rainbow Armour

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atabeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Atabeyi

Ziyaretçi
yLW1yj.png

Çok kolay bir plugin.Bazı hub sunucularında mevcut olan bir plugin.Bu yüzden tanıtımı yapmayı düşündüm.Evet pek fazla işleyişi olmasa da sunucuya ayrı bir güzellik katıyor.Evet gif için çok uğraştım sunucunuza koyarsanız daha güzel anlayabilirsiniz görsel açıdan.Benim elimden bu kadarı geldi.

Z76R1V.png

/ra help --> RainbowArmour help menusunu açar.
/ra on --> Plugini çalıştırır ve zırhınız rengarenk olur (:
/ra off --> Plugini kapatır.

5M0E4q.png

or5l2R.png

lvXRLg.png

pBAky0.gif

XLG8X5.png

Resmi Spigot Sayfası :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not : Hiçbir ek plugine ihtiyaç yoktur.

Versiyon Spigot 1.7.x 1.8.x

TAG LİST
@TeknoGamerYou@Laz CilginTurk @firestud5 @Celil53@ImHai@TheGaMeLiFe_HD@Kalerda@BroPlayz@Lapynours@TurkishOyuncu@ddarkk @BeyazZency

yLW1yj.png

Çok kolay bir plugin.Bazı hub sunucularında mevcut olan bir plugin.Bu yüzden tanıtımı yapmayı düşündüm.Evet pek fazla işleyişi olmasa da sunucuya ayrı bir güzellik katıyor.Evet gif için çok uğraştım sunucunuza koyarsanız daha güzel anlayabilirsiniz görsel açıdan.Benim elimden bu kadarı geldi.

Z76R1V.png

/ra on --> Plugini çalıştırır ve zırhınız rengarenk olur :)

5M0E4q.png

or5l2R.png

lvXRLg.png

pBAky0.gif

XLG8X5.png

Resmi Spigot Sayfası :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TAG LİST
@TeknoGamerYou@Laz CilginTurk @firestud5 @Celil53@ImHai@TheGaMeLiFe_HD@Kalerda@BroPlayz@Lapynours@TurkishOyuncu@ddarkk @BeyazZency

Gerçekten güzel olmuş Tebrikler.

Tag List doğru çıkmamış. Beğendim ellerine sağlık.Ama bence gereksiz.

Gereksiz ama güzel ^^

yLW1yj.png

Z76R1V.png

/ra on --> Plugini çalıştırır ve zırhınız rengarenk olur :)

5M0E4q.png

or5l2R.png

lvXRLg.png

pBAky0.gif

XLG8X5.png

Resmi Spigot Sayfası :

TAG LİST
MÜKKEMMEL OLMUŞ KARDEŞİM

Gayet güzel anlatıyorsun. Beğendim bu tarzını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl