Rahmi Can Yılmaz hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Bir çok sorundan dolayı sanala 1 1.5 yıl ara veriyorum. Anlayacağınız tüm projeler bir süreliğine donduruldu. Kepenkleri indirdik, gidiyoruz.

Yazılacak çok şey var ama yazacak el kalmadı aslında. :D

Kırdığım, üzdüğüm, tartıştığım kişilerden özür diliyorum. (Bazı kişi ve gruplar hariç. Siz onları biliyorsunuz.)

Dostlar, sizlerden isteğim benim hakkımdaki düşüncelerinizi açık bir şekilde belirtmeniz. Şu dakikadan sonra kimse ile tartışmaya girmem, konuyu gören ve beni tanıyan herkesin cevap yazmasını istiyorum, karşılık olarak bende gitmeden sizler hakkında ki düşüncelerimi paylaşacağım.

Etiketlenecek çok kişi var o yüzden etiketleyemedim ama bir kişi var onu etiketlemeden geçmek istemedim kadim dostum @HamzaEser 'e katkıları, destekleri, yoldaşlığı için çok teşekkür ederim. Bir gün real'da görüşeceğiz inşallah.

Hadi eyvallah kendinize çok iyi bakın.

Son düzenleme:
Görüşürüz ?

Kim olduğunu çıkaramadım ama görüşürüz.

@Geyik yeni sunucunuza hayırlı olsuna gelemedim kusura bakma. Eklentilerini uzun süre memnuniyetle kullandık. Claim özel çiftçi için biraz yalvardık, çiftçi siliniyor diye sabahladık ama sonuç mükemmel oldu. Kendine iyi bak :)

gl

Çok fazla konuşmuşluğumuz olmasa da özünde iyi birisine benziyorsun kendine iyi bak dostum görüşürüz.

Konuşmuşluğumuz olsa da seni çok fazla tanımıyorum ama iyi birisin, tekrar görüşmek üzere. Hayatta başarılar

@Rahmi Can Yılmaz iyiki varsın, bir gün real da görüşüceğiz umarım. işte o gün suratına tokadı yicen iquwqowuqoeu

Sen nasıl birisin anlatayım. Sen hakkını yediremeyen, hakli olduğun her konuda hakkını sonuna kadar savunan birisin.
Seninle aylarca bir sunucu projesi üzerinde çalıştık. Çalışırken gerçekte çok zevk aldım. Ekip olarak birlikde çalıştık. Benim bilmediğim yerlerde sen, senin bilmedigin yerlerde ben devreye girdim ki şahsi düşüncem olarak söylüyorum çok güzel bir iş/sunucu ortaya çıkarttık. Çoğu zaman eğlenerek çalıştık. Kimi zaman düşüncelerimiz uymadı(sunucuda sistem olarak) tartıştık. Ama.ortak.yol bulup hallediyorduk yada birimiz fedakarlık yapiyordu (en sevdiğim yönümüz buydu. Ekip çalışması).

Uzun lafın kısası efsanesin, saygılı birisin. Senin yanında çok şeylere şahit oldum. Odaya girip bağırıp üzerine çıkmaya çalışanlar fln bu kişilere karşı bile Saygını bozmadın.

Efsanesinnnnnn kendine dikkat ett, çokda bira içme bilader düz yolda yuruyemiyon oqwhoqshqk

Çok fazla konuşmuşluğumuz olmasa da özünde iyi birisine benziyorsun kendine iyi bak dostum görüşürüz.
Geri döndüğümde konuşuruz belki. :) Logo tasarımcısı olarak logolarını beğeniyorum ve her geçen gün bende de olduğu gibi kendini geliştiriyorsun, yolun açık olsun görüşürüz.

Konuşmuşluğumuz olsa da seni çok fazla tanımıyorum ama iyi birisin, tekrar görüşmek üzere. Hayatta başarılar
Senin gibi bir hocam olduğu için çok gurur duyuyorum. Yardımların ve desteklerin için teşekkürler.

@Rahmi Can Yılmaz iyiki varsın, bir gün real da görüşüceğiz umarım. işte o gün suratına tokadı yicen iquwqowuqoeu

Sen nasıl birisin anlatayım. Sen hakkını yediremeyen, hakli olduğun her konuda hakkını sonuna kadar savunan birisin.
Seninle aylarca bir sunucu projesi üzerinde çalıştık. Çalışırken gerçekte çok zevk aldım. Ekip olarak birlikde çalıştık. Benim bilmediğim yerlerde sen, senin bilmedigin yerlerde ben devreye girdim ki şahsi düşüncem olarak söylüyorum çok güzel bir iş/sunucu ortaya çıkarttık. Çoğu zaman eğlenerek çalıştık. Kimi zaman düşüncelerimiz uymadı(sunucuda sistem olarak) tartıştık. Ama.ortak.yol bulup hallediyorduk yada birimiz fedakarlık yapiyordu (en sevdiğim yönümüz buydu. Ekip çalışması).

Uzun lafın kısası efsanesin, saygılı birisin. Senin yanında çok şeylere şahit oldum. Odaya girip bağırıp üzerine çıkmaya çalışanlar fln bu kişilere karşı bile Saygını bozmadın.

Efsanesinnnnnn kendine dikkat ett, çokda bira içme bilader düz yolda yuruyemiyon oqwhoqshqk
<3

Kim olduğunu çıkaramadım ama görüşürüz.

@Geyik yeni sunucunuza hayırlı olsuna gelemedim kusura bakma. Eklentilerini uzun süre memnuniyetle kullandık. Claim özel çiftçi için biraz yalvardık, çiftçi siliniyor diye sabahladık ama sonuç mükemmel oldu. Kendine iyi bak :)

Abi beni unutma :d görüşrüzzz..
1626299830040.png

'':/''

Son zamanlarda en iyi tanıdığım insanlardan bir tanesi, ara vermene üzüldüm. Hamza'nın dediklerine katılıyorum dürüst ve saygılı insansın kendine çok iyi bak görüşürüz.

Çok fazla konuşmuşluğumuz olmasa da özünde iyi biri olduğunu, yardım sever olduğunu biliyorum. Hayatta başarılar, unutma bizleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl