Tanıtım Radyonit - Türkiyenin en geniş radyo kanalı desteğine sahip, Türkçe Discord radyo botu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bor4_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
108
Minecraft
bor4

Discord:

bor4

Radyonit♪
Radyonit, Türkiye'deki radyo kanallarını ücretsiz, yüksek ses kalitesi
ve kesintisiz hizmet garantisiyle kullanıcılarına sunan bir projedir.

Projenin detaylarını ve içeriğini konu tasarımı üzerinden inceleyebilirsiniz.

Radyonit'i Discord sunucunuza davet edin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Radyonit'in top.gg sayfasını ziyaret edin ya da oy verin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Radyonit'in web sitesini ziyaret edin, inceleyin:

katman_1.webp

katman_2.webp

katman_3.webp

katman_4.webp

katman_5.webp

katman_6.webp

katman_7.webp

katman_8.webp

katman_9.webp

katman_10.webp

katman_12.webp

Teşekkürler, Sevgilerimizle.
Radyonit♪

Son düzenleme:
Ancienty onaylı bot, zamanında yeni şarkılar keşfetmek için kullanıyordum, başarılı bir proje.
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bol şans dilerim.

Ancienty onaylı bot, zamanında yeni şarkılar keşfetmek için kullanıyordum, başarılı bir proje.
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bol şans dilerim.
Sağol anci eksik olma ❤️

Konu tasarımından incelediğim kadarıyla güzel bir projeye benziyor. Ancak discord erişim engeli sebebi ile ingilizce dil desteği eklenirse daha çok kullanıcı sayısına ulaşabilirsiniz. Son olarak discorddaki çoğu kullanıcı radyo açıp dinlemek yerine direkt olarak kendi istediği şarkıları açmayı tercih ederler eğer gözümden kaçtıysa bu özellik kusura bakmayın lütfen ama bence normal müzik botlarında olan /play vb özellikler eklenebilir. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar :heart:

Konu tasarımından incelediğim kadarıyla güzel bir projeye benziyor. Ancak discord erişim engeli sebebi ile ingilizce dil desteği eklenirse daha çok kullanıcı sayısına ulaşabilirsiniz. Son olarak discorddaki çoğu kullanıcı radyo açıp dinlemek yerine direkt olarak kendi istediği şarkıları açmayı tercih ederler eğer gözümden kaçtıysa bu özellik kusura bakmayın lütfen ama bence normal müzik botlarında olan /play vb özellikler eklenebilir. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar :heart:

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ne yazık ki projemiz Türkiye’de erişim engeliyle karşılaştı, yapacak bir şey yok :)

Ek olarak, şunu belirtmek isterim: Discord üzerinden oynatılan YouTube linkleriyle ilgili bazı sorunlar yaşanıyor. YouTube, bu botların reklamları atlayarak içerik oynatmasına sıcak bakmıyor. Bu yüzden Rhtym, Groovy ve Teal Music gibi popüler botlar sorun yaşadı. Rhtym botu yeniden Discord'a eklendi, fakat biz de benzer sorunlar yaşamak istemiyoruz.

Bir diğer mesele, radyo botlarının ya oy ile çalışması ya da yetersiz hizmet vermesi. Biz, sürekli müzik listesi oluşturarak müzik çalmak yerine, köklü radyo kanallarını dinlemeyi tercih ettik. Bu fikirden yola çıkarak, botumuzu geliştirdik ve herkesin kullanımına açtık. "İhtiyacınıza uygun proje burada" diyebileceğimiz bir hizmet sunmak istedik.

Botumuzun ismindeki "Radyo" kısmı da önemli. Yalnızca radyo hizmeti sunmayı hedeflediğimiz için botumuza "Radyo"nit adını verdik. Bu nedenle YouTube müzik çalma gibi özellikler eklemedik. Ayrıca, gereksiz ve çocukça komutlardan uzak durmaya çalıştık.

Botu sadece Türkçe kodladık ve Türkiye'deki radyo kanallarına yer verdik (lofi hariç). Farklı projeler de düşünüyoruz, ancak önce bu projeyle tecrübe kazanmak istiyoruz. Yorumlarınız bizim için çok değerli ve önerilerinizi dikkate alacağız. Teşekkürler...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ne yazık ki projemiz Türkiye’de erişim engeliyle karşılaştı, yapacak bir şey yok :)

Ek olarak, şunu belirtmek isterim: Discord üzerinden oynatılan YouTube linkleriyle ilgili bazı sorunlar yaşanıyor. YouTube, bu botların reklamları atlayarak içerik oynatmasına sıcak bakmıyor. Bu yüzden Rhtym, Groovy ve Teal Music gibi popüler botlar sorun yaşadı. Rhtym botu yeniden Discord'a eklendi, fakat biz de benzer sorunlar yaşamak istemiyoruz.

Bir diğer mesele, radyo botlarının ya oy ile çalışması ya da yetersiz hizmet vermesi. Biz, sürekli müzik listesi oluşturarak müzik çalmak yerine, köklü radyo kanallarını dinlemeyi tercih ettik. Bu fikirden yola çıkarak, botumuzu geliştirdik ve herkesin kullanımına açtık. "İhtiyacınıza uygun proje burada" diyebileceğimiz bir hizmet sunmak istedik.

Botumuzun ismindeki "Radyo" kısmı da önemli. Yalnızca radyo hizmeti sunmayı hedeflediğimiz için botumuza "Radyo"nit adını verdik. Bu nedenle YouTube müzik çalma gibi özellikler eklemedik. Ayrıca, gereksiz ve çocukça komutlardan uzak durmaya çalıştık.

Botu sadece Türkçe kodladık ve Türkiye'deki radyo kanallarına yer verdik (lofi hariç). Farklı projeler de düşünüyoruz, ancak önce bu projeyle tecrübe kazanmak istiyoruz. Yorumlarınız bizim için çok değerli ve önerilerinizi dikkate alacağız. Teşekkürler...
Ben teşekkür ederim maalesef erişim engelinden dolayı çoğu entegrasyonumuzda biz de sorun yaşıyoruz sırası ile düzenliyoruz.

YouTube taraflı sorun çıkmasının sebebi Rythm, grovy gibi botların ücretli premium özellikler sunmalarıydı. Gördüğüm kadarıyla sizin botunuzda böyle bir premium özellik bulunmuyor bundan dolayı sorun yaşamazsınız. Hadi bir şekilde premium bir özellik bir şey eklendi diyelim Rythm botu neredeyse 15 milyon discord sunucusunda var sizin botunuz ile kıyaslanması pek mantıklı değil.

Detaylı dönüşünüz için tekrardan teşekkür ederim bu erişim engelinden dolayı yaşanan sorunların en kısa sürede çözülmesi dileği ile kolay gelsin :heart:

Ben mi biraz kaba düşünüyorum yoksa botu neden kullanalım ki sorusuna ben mi yanıt veremiyorum.

Ben mi biraz kaba düşünüyorum yoksa botu neden kullanalım ki sorusuna ben mi yanıt veremiyorum.

Merhaba,

Radyonit’i kurarken amaç, kullanıcılara kaliteli bir radyo deneyimi sunmaktı. Diğer birçok müzik botunun aksine, Radyonit sadece ücretli üyelikle değil, tamamen ücretsiz bir erişimle çalışır ve yüksek ses kalitesiyle yayın yapar. Bitrate düşürmek yerine radyodan aldığınız sesi, olduğu gibi size ulaştırır. Farklı bir müzik aramak yerine tek bir botla 7/24 kesintisiz radyo dinlemek, oyun oynarken veya sohbet ederken de kolaylık sağlar.

Kullanıcılara sunulan radyo kanalları da oldukça geniş: 175’den fazla kanal, her müzik türünü kapsıyor. Üstelik, Radyonit sadece radyo kanalı ekleyip geçmiyor; favori kanallarınızı işaretleyip kolayca bulabilmeniz, aradığınız kategoriye rahatça ulaşabilmeniz için özel bir sisteme sahip. Kullanımı da oldukça kolay ve gereksiz komutlardan arındırılmış; amacımız botun işlevselliği dolsun diye fazladan özellik eklemek değil, kullanıcıya gerçekten bir radyo deneyimi sunmak.

Radyonit'in gelişim süreci de oldukça hızlı. Henüz 300’den fazla sunucuda yer alıyor, ancak gelecekte önerileriniz doğrultusunda daha geniş kitlelere ulaşma yolunda ilerliyor. Üstelik Türkiye’deki hizmetlerden etkilenmemek için yurtdışı sunucuları kullanıyor, bu sayede radyo kanallarının içerikleri kesintisiz ve kaliteli şekilde size ulaşıyor.

Kısacası Radyonit, müzik aramak yerine sürekli bir radyo dinlemek isteyenler için var ve herkesin aynı kaliteyle müzik dinleyebileceği bir ortam yaratıyor. Önerileriniz varsa da geliştirme sürecimize katkıda bulunmaktan çekinmeyin; bu yolculukta birlikte ilerlemek isteriz.

Teşekkürler.

Açık olmak gerekirse ben bu botu aramam ama discord topluluğumda veya arkadaş grubunda böyle bir botun olması gözüme batmaz isteyen istediğini dinlemekte özgür :D

Bu arada bu botu sadece radyo üzerinde tutmak yerine opsiyon olarak müzik sistemi ve müzik etkinği gibi şeyler eklenirse kullanıcı sayısının daha fazla artabileceğini düşünüyorum. başarılar dilerim.

Radyonit♪

Ekli dosyayı görüntüle 252721
Ekli dosyayı görüntüle 252722
Ekli dosyayı görüntüle 252723
Ekli dosyayı görüntüle 252724
Ekli dosyayı görüntüle 252725
Ekli dosyayı görüntüle 252726
Ekli dosyayı görüntüle 252727
Ekli dosyayı görüntüle 252728
Ekli dosyayı görüntüle 252729
Ekli dosyayı görüntüle 252730

Ekli dosyayı görüntüle 252732

Radyonit♪
Güzel düşünülmüş ama istediğimiz şarkıyı bulamayacağımız için kullanılamaz gibi lofi botu gibi kullanılabilir belki.

Radyonit♪

Ekli dosyayı görüntüle 252721
Ekli dosyayı görüntüle 252722
Ekli dosyayı görüntüle 252723
Ekli dosyayı görüntüle 252724
Ekli dosyayı görüntüle 252725
Ekli dosyayı görüntüle 252726
Ekli dosyayı görüntüle 252727
Ekli dosyayı görüntüle 252728
Ekli dosyayı görüntüle 252729
Ekli dosyayı görüntüle 252730

Ekli dosyayı görüntüle 252732

Radyonit♪
Dostum Discord'da erişim engeli olması haricinde bir sıkıntı yok.Bu botu Guilded ve bir arkadaşımın şuanda açmakta olduğu Teamly'ye eklemeni öneririm.Bu şekilde botun tek bir yerde kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl