Rabisu sizce nasıldır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crazyoyuncu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Craftrise rabisuda hostlaniyor. Sizce firma nasıldır?

Craftrise yetkilileri Rabisu'da çalışıyor diye biliyorum ayrıca Rabisu; destek konusunda berbat olan bir hosting.

Söylediklerinin keşke bir tanesi doğru olsa. CraftRise yetkililerinden hiçbiri Rabisu'da çalışmamaktadır. Destek konusunda ise sizlere en son yazılan müşteri yorumlarını ileteyim.

o8hktbt.png

Söylediklerinin keşke bir tanesi doğru olsa. CraftRise yetkililerinden hiçbiri Rabisu'da çalışmamaktadır. Destek konusunda ise sizlere en son yazılan müşteri yorumlarını ileteyim.
En son ortak sunucu alırken saatlerce boş boş beklediğimi hatırlıyorum. Ayrıca sadece bildiğimi sandığımı söyledim (Craftrise konusunda), bir iddiada bulunmadım? Ayrıca herkes burada kendi görüşlerini aktarıyor, belki makineleri gayet iyi olabilir fakat beklemeyi seven birisi değilim.

12345.png

Gece oluşturulan destek talebinden hızlı yanıt beklemeniz de biraz komik açıkçası. Site üzerinden açılan destek talepleri mesai saatleri(10:00 - 18:00) içerisinde en fazla 2 saat içerisinde yanıtlanmaktadır. Umarım sizi hiçbir saatte bekletmeyen bir hosting ile çalışırsınız. İyi forumlar

Rabisu hakkında bir fikir veremem ama k*yubu hosting yerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Bir oyuncu olarak çok fazla kızgınım. Yeni açılan özellikle Skyblock sunucuları, sırf "ücreti düşük" diye burayı seçiyor. Seçmeyin. Hem size yazık olur, hem de oyuncularınıza. Defalarca emekler sıfırlanmak zorunda kalıyor. Hatta şöyle anlatayım. Sunucu açtınız diyelim. İlk haftanızda sunucunuzu +50 kişi oynamaya başladı diyelim ve o da ne?! Birden bire bir lag sorunu, birden bire hatalı oyuncu atmaları vb. Canlar bunu gidip sunucunun kurucusu "Hosting" kaynağına sorunu ilettiği zaman her defasında "DDoS saldırısı yiyoruz." diyorlar ve sorunu çözmek yerine, insanları böyle oyalıyorlar. Kaç adet sunucuda oynadım ve en şikayetçi olduğum hosting k*yubu'dur. Özellikle oyuncu olarak söylüyorum. Kazandıkları parayı sunucuları geliştirmek için harcamak yerine, maalesef sunucu makineleri öylece duruyor.

Rabisu iyidir, Yıllardır oradan makine alıyorum ve gözle görünür bir sorun yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl