Rabisu | Makinemi sildi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koruma konusunda haklılar. Firmalar hacklenebilir bu öyle olağanüstü bir durum değil. Ancak hizmet sözleşmesinde "Sunucu içi dosyalar müşteri sorumluğundadır" ibaresi bulunmuyorsa siz veri kaybı yaşadığınızda hak talep edebilirsiniz. Ama böyle bir ibare var ise hak talep etseniz dahi bir şey yapmama hakkına sahiplerdir. Tabi veri sorumluluğu sizin sunucu sahibi olduğunuz, müşteri bilgileriniz gibi veriler firma sorumluluğundadır. Eğer dağıtılır veya kaybı yaşanırsa hak talep edebilirsiniz.
Türkiyede hak talebimi Güldürme beni​

Koruma konusunda haklılar. Firmalar hacklenebilir bu öyle olağanüstü bir durum değil. Ancak hizmet sözleşmesinde "Sunucu içi dosyalar müşteri sorumluğundadır" ibaresi bulunmuyorsa siz veri kaybı yaşadığınızda hak talep edebilirsiniz. Ama böyle bir ibare var ise hak talep etseniz dahi bir şey yapmama hakkına sahiplerdir. Tabi veri sorumluluğu sizin sunucu sahibi olduğunuz, müşteri bilgileriniz gibi veriler firma sorumluluğundadır. Eğer dağıtılır veya kaybı yaşanırsa hak talep edebilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

180₺ ye makine barındıran kaldıysa özelden link alabilir miyim hocam. En minimum özelliklerde olursa 180₺ civarı olabiliyor.. En düşük özellikden kastım; 100 mbit hat(veya sabit olmayan 1 gbit hat), 1 tb veya 5 tb trafik, 5 IP 1U sunucu gibi
Bursa DGN ve TTNETDC barındırıyor.
DGN:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TTNETDC:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NetInternet'e bakmadım ama ücretin yüksek olacağını sanmıyorum.

Bu gibi verimerkezlerinde gösterilen fiyatlar ile sunulan fiyatlar farklıdır. Siz 50 makine barındırırsınız 100Mbit hat yerine 1000Mbit hat alırsınız anlaşarak.

Bursa DGN ve TTNETDC barındırıyor.
DGN:

TTNETDC:

NetInternet'e bakmadım ama ücretin yüksek olacağını sanmıyorum.

Bu gibi verimerkezlerinde gösterilen fiyatlar ile sunulan fiyatlar farklıdır. Siz 50 makine barındırırsınız 100Mbit hat yerine 1000Mbit hat alırsınız anlaşarak.
Dediğim gibi minimum özelliklerde barındırılıyor diye. TTNETDC 450w enerji verdiğini söylüyor. (1 yazdığı şey sanırım amper anlamadım onu) Ve en düşük paketi 223₺. Netinternette ise 2 işlemcili sunucu bazında bakılırsa 240₺ civarı aylık ödeniyor.

Dediğim gibi minimum özelliklerde barındırılıyor diye. TTNETDC 450w enerji verdiğini söylüyor. (1 yazdığı şey sanırım amper anlamadım onu) Ve en düşük paketi 223₺. Netinternette ise 2 işlemcili sunucu bazında bakılırsa 240₺ civarı aylık ödeniyor.
Yazdıklarımı okumaya zahmet etseydiniz toplu barındırmada fiyatta anlaşılabildiğini bilirdiniz. Ayrıca en düşük paketi 189TL TTNETDC'de. Bundan sonra yanıt yazmayacağım, öğretemedikten sonra çabalamamın anlamı yok. Rabisu kullanın siz, rabisu iyidir.

Yazdıklarımı okumaya zahmet etseydiniz toplu barındırmada fiyatta anlaşılabildiğini bilirdiniz. Ayrıca en düşük paketi 189TL TTNETDC'de. Bundan sonra yanıt yazmayacağım, öğretemedikten sonra çabalamamın anlamı yok. Rabisu kullanın siz, rabisu iyidir.
Rabisu kullanmıyorum, sadece yazdıklarınıza yanıt vermek istedim. Çoklu barındırma kabinet kiralayarak oluyor. 40U,44U,46U veya 42U kabinlerden kiraladığınız bölüm kadarı size gelir. Geçenlerde Netfactor Veri Merkezi 40U kabinin fiyatını 2250₺ + KDV olarak belirlemişti.

Merhabalar, 09.11.2018 saat 23:30'da makinem silindi ve panelden açamadım.
Rabisu ile iletişme geçtim telefonları açmıyorlar, Email'e cevap vermiyorlar + Siteleri bozulmuştu
10.11.2018 tarihinde sabah 13:30'da iletişim kurdum ve Veritabanı silindiğini VDS yedekleri gittiğini söylediler
ve 4 aylık bir kayıtımız gitti bunun üzerine tüm SS ve ödeme kayıtlarımız mevcuttur. Devletin bize sağladığı haklardan yararlanıp Dava açabilirmiyiz ?

Şikayetçi olduğum Hosting : @Rabisu
Yazık olmuş çalıntı fikirlerle çalıntı sistemlerle sunucu açarsanız dualarımın kabul olduğuna sevindim allah herkesin sunucusunun durumunu yaptığı emeğe göre ödüllendirsin

Yazık olmuş çalıntı fikirlerle çalıntı sistemlerle sunucu açarsanız dualarımın kabul olduğuna sevindim allah herkesin sunucusunun durumunu yaptığı emeğe göre ödüllendirsin
2016 Yılından bari sunucumuz "Conconcraft" modunun ilk Sunucusu bunun farkındamısınız ?
birde çalıntı diyorsunuz :)
İsterseniz kanıtlarımızı sunabiliriz, Çalıntı fikirlere gerek duymuyoruz.

Ucuz malın yahnisi olmaz gidin başka yerlerden alın batihost anksoft keyubu yöncü bilişim kodzer games neden sadece rabisu ?

Geçmiş olsun sizlere önerim birdahakine daha güvenilir bir firmadan sunucunuzu sağlayın mesela @batihost.com gibi

Benimkinide sildiler craftrisede sanırsam şuan rabisuda acaba hosting kapanırsa craftriseye ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl