Texider_
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 54
- Minecraft
- Texider_
Discord:
Texider
Merhabalar, bir kaç hafta önce rabisu firmasından bir makine almıştık ve bu makineyi son 3 gündür kullanamıyoruz destekleri desen çok yavaş bunu bildirdiğimizde ise aşırı geç yanıtlar alıyoruz. Biz makineyi modlu sunucumuz için kullanıyorduk video çekiyoruz 3 gündür deaktif makineden ne veri yedeği alabiliyor nede bir destek alabiliyorduk bir süre sonra müşteri yorumlarına firmalarını tercih etmemelerini söyledik ve bize bir tehditkar mesaj yazdı. Mesaj aşağıda mevcut.
Destek talebinime hala yanıt verilmemişti o sırada ben makineden yedeğimi almaya çalışıyorum makineye websitesinden girdim ama arkadaşlar makinenin internetini limitlendirdiği için ne discorda nede bir websitesine girebiliyorduk. Bu sabaha karşı ise mesajımı sildiler. Açtığım destek talebine ise şu mesajı yazdılar. Bundan sonra ise sorun dahada çok kızışmaya devam etti arkadaş eleştiriyi kaldıramadığı için ise beni banlayacağını belirtti.
Destek talebinime hala yanıt verilmemişti o sırada ben makineden yedeğimi almaya çalışıyorum makineye websitesinden girdim ama arkadaşlar makinenin internetini limitlendirdiği için ne discorda nede bir websitesine girebiliyorduk. Bu sabaha karşı ise mesajımı sildiler. Açtığım destek talebine ise şu mesajı yazdılar. Bundan sonra ise sorun dahada çok kızışmaya devam etti arkadaş eleştiriyi kaldıramadığı için ise beni banlayacağını belirtti.