Merhaba, öncelikle demin olanlar için özür dilerim. Tavrımı ve hitap şeklimi bozdum birisiyle karıştırmam ve şahsi bir kinim olmasından dolayı kusuruma bakmayın.
Öncelikle benim Towny sunucuma denk geldiniz ve bu sunucu açılırken ben mahkemelerle vs uğraşıyordum genelde. Sunucunun herhangi bir şekilde geliştirmesi veya yönetilmesi bende değil idi bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Sadece maddi açıyı hallediyordum. Ancak geliştirici ekibi o kadar bilgisiz & rezil çıktı ki beklentimi delip deşip geçti bu yüzden de oyunculara da bi özür mesajı paylaştım.
Şimdi konularımda çok fazla spoiler, detay veremiyorum hem açıklamaya text uzun geliyor hem de biraz heyecan katmak istiyoruz. Bu yüzden Teaserimiz de de farklı bir şekilde paylaşım yaptık kurgulandırmayı daha farklı yaptık. Herhangi bir sistem ismi yazıp üstüne haritayı tanıtır gibi video çekmedik. Eminim ki bu sezondan itibaren bazı şeyleri toparlayabileceğiz.
Diğer arkadaşların geneli betaya katılan veya Skyblock sunucusunda oynayıp ortamı ve oynanış tarzını seven kişiler. Şimdi hocam bir Skyblock sunucusunda asla sisteme takılmamalısın. Ekonomi ve o ekonomi nereye götürecek p2w mi? Yoksa daha farklı bir şey mi? Bizim tamamen ekonomi yapımızı ve oyun mantığımızı seviyorlar. Ada aç kasıl blok kır vs. mantığı yok hem farm yaptırtıyoruz, hem eğlendirtip para kazandırıyoruz, hem de pvp attırıyoruz. Bu yüzden oyuncular bizi tercih ediyor.
Haklısınız ancak geldiğimiz son nokta da insanlar 10/10 sunucuları oynamak istemiyor saçma bir şekilde ve adam akıllıda bir sunucu kalmadı farkındaysanız. Beğenen beğenir, beğenmeyen yapacak bir şey yok oyun ortamını ve oynanışını beğenir belki de bilemeyiz.
İyi forumlar dilerim.