HarunOyunda
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Sunucu Hazırlıyorum 1 tane Yapımda 1 haftaya reklamını yaparımAbi Server Ku Oynayak
1.si yetkili alımı yapmıcam 2.si var o pluginAbi Ben Gelirim Ama Builder Yapcan Abi Hmm Köylü Editleme Varmı Yanı Köylü Takası Plugini Eklesne
MALESEF :/@GoldsLord Sana Katılıyorum Konuları Sabotaj Edip Duruyolar Ya Bıktım
Sagol , Konudada belirttiğim gibi Spigot 1.7.X - 1.8.X ve Spigot 1.8 çalışıyor 1.7.2 de çalışır ama bazi pluginler çalışmaz 1.8 de sorunsuz iyi forumlar !Iyı Bır Konu Basarının Devamını Dilerim Ayrıca Surum Kac Pluginlerin
![]()
Sunucu Dosyalarının içine atıcaksın pluginse deilkardeşm bilen varsa söylesin spigot 1.7.2 servere yüklicem * sw bukkit ana dsoya sının orayamı atıcam adını değiştir fln diyo internetten araştırdım yoksa pluginemi atıcam yoksa anadizine mi adınmıda değiştircemmi acil paketi kullanmak istyorm eve gidince dükkandayım anca paket yükleeeblyorm ?
bukkit.yml yi silicemmi bide bu konuyu açıklamamışında söylesen iyi olur acil
peki ismini değiştircemmi spigot un ? öle diyolarda crafbukkit fln tam olarak ne yapcam ?Sunucu Dosyalarının içine atıcaksın pluginse deil
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunucunun başlatma skriptini ya spigot yapıcaksın yada ismini craftbukkit yapıcaksınpeki ismini değiştircemmi spigot un ? öle diyolarda crafbukkit fln tam olarak ne yapcam ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!