Tanıtım QuickShop Eklentisindeki Dupe Açığı | Eklenti Açıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

1639822417300.png

Not :Öncelikle belirtmek isterim ki bu konu, açığın nasıl kullanıldığına dair herhangi bir yönlendirme bulundurmadan sadece bu eklentiyi kullanan sunucu sahiplerini bilgilendirmek için açılmıştır.

İtem Çoğaltma Açığı

Geçtiğimiz günlerde birçok sunucuda kullanılan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisinin açığını kullanarak item çoğaltıldığını öğrendim. Kendi sunucumda denediğimde ise gerçekten de bir açık olduğunu ve bu açıktan yararlanılarak item çoğaltılabildiğini doğrulamış oldum. Eklentinin komutlarından birindeki bir hatayı kullanarak oyuncu, eşyanın fiyat belirleme aşamasını atlayarak konsolda bir hata çıkmasına ve içinde eşya olmasa bile satışa koyduğu eşyayı çoğaltabilmesine olanak sağlıyor. Bu açık eklentinin 5.0.0.16 ve daha eski sürümlerinde çalışıyor. Birçok sunucu an itibariyle eklentilerini güncellememiş durumda.

Çözüm

Bu açığın önüne geçmek ve sunucunuzda bu gibi durumları önlemek için kullandığınız eklentileri daima güncellemelisiniz. Bu açık geçtiğimiz hafta pazar günü 5.1.0.0 güncellemesi ile düzeltildi. Tek yapmanız gereken eklentiyi güncellemek.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Önemli bir açık, uyarın için sağol.

Konu tasarımı biraz daha geliştirilebilir.

Güzel anlatım, tebrik ederim.

Elinize sağlık, anlatım tarzın güzel.

Yararlı bir plugin olacağından eminim. Başarılar

çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz

Uyarınız için teşekkürler, elinize sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl