Alexauder
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba ben sunucumda üyelere perm veriyorum deafult permleri
sürüm: 1.16.5 x 1.19
Bunları veriyorum ama yinede oyuncum market fiyatını, market silmeyi vs. şeyleri yapamıyor ama market oluşturabiliyor acil yardım edermisiniz.Tembel sahipler için, oyuncunun ihtiyaç duyduğu tüm izinleri içeren "quickshop.player" izin düğümünü kullanabilirsiniz.
- quickshop.use
Herhangi bir QuickShop Eylemi için gereklidir.- quickshop.create.sell
Bir mağaza oluşturmak için gereklidir (Satış Modu)- quickshop.create.buy
Bir mağaza açmak (Satın Alma Modu) veya Satış Modundan Satın Alma Moduna geçmek için gereklidir.- quickshop.create.stacks
Yığınlarda ürün satılmasına izin vermek için gereklidir.- quickshop.create.changeitem
Bir oyuncunun bir mağazanın öğesini değiştirmesine izin verir.- quickshop.create.changeamount
Bir oyuncunun satın alma/satış başına ürün miktarını değiştirmesine olanak tanır.- quickshop.create.changeprice
Bir oyuncunun mağazalarının alım/satım fiyatını değiştirmesine olanak tanır.- quickshop.create.double
Bir oyuncunun çift sandıklı bir dükkan oluşturmasına izin verir.- quickshop.create.cmd /qs create
komutuna erişim gereklidir . Bu komut, desteklenmeyen koruma eklentilerinin belirli korumalarını atlatabilir!- quickshop.transfer
Sahip olunan tüm dükkanları başka bir oyuncuya devretmek için gereklidir.- quickshop.find /qs find <item>
kullanmak için gereklidir- quickshop.fetchmessage /qs fetchmessage
kullanmak için gereklidir- quickshop.staff /qs staff ve tüm alt komutlarını
kullanmak için gereklidir .- quickshop.preview
GUI Öğe Önizlemesini kullanmak için gereklidir.- quickshop.currency /qs currency <currency>
kullanmak için gereklidir
sürüm: 1.16.5 x 1.19