Tanıtım QuickShop | Değişik Bir Market Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
yeni_logo.png

QuickShop | Değişik Bir Market Eklentisi
Bence alış-verişin vakti geldi!
Selam forum ahali. Bugün sizlere bir eklenti tanıtacağım. Bence tanıtılmaya değer bir eklenti. Sizin fikirlerinizi ankette almanızı istiyorum. Genelde bu ve bunun gibi eklentilerin tanıtımını yapmak hoşuma gidiyor. Siz bu eklentiden yararlanıyorsunuz, ben bu konuyu açmaktan zevk alıyorum. Birazcık bu eklentiyi daha detaylı anlatacağım. Anlamak için konuyu dikkatli okumanız yeterli olacaktır. Hepinize iyi okumalar dilerim. Uzatmadan konumuza geçelim.

mc-tr-quickshop-tanıtım-1.jpg

Nedir Bu Eklenti?

Alış ve satış yapmanıza yarar. En çok Skyblock sunucularında kullanılır. Tabii ki istediğiniz alanda, istediğiniz şekilde bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Oyuncular kendi marketlerini oluşturabilir. Tabii bunun için özel bir izin gereklidir. Bu izni verirseniz oyuncular kendi marketlerini kurabilirler. O marketlerde sadece alış geçerlidir. Sandığın içindeki eşya gider, alan kişiye verilir. Satan kişide eşyanın alımı kadar para kazanır. Basit bir algoritmaya sahip.

Tabii ki oyuncuların kurduğu tezgâh ile kurucuların kurduğu tezgâh ayrıdır. Üstte dediğim gibi oyuncuların kurduğu markette sadece alış geçerlidir. Marketi yapan oyuncu sandığın içine satacağı eşyanın miktarını koyar. Fiyatını belirler. Alacak oyuncu ise alacağı miktarı söyler ve para marketin sahibine verilir. Kurucuların kurduğu tezgâhta ikisi geçerlidir. Hem satış, hem alış. Ayrıca içine belirli miktar eşya koymasına gerek yoktur. Bunu önceden belirleyebilir.

Tasarımı değiştirebilirsiniz. Tasarım derken şu animasyonlu şeyden bahsetmiyorum. Tabeladaki yazıyı ve oyuncuya çıkan mesajı ayarlayabiliyorsunuz. Bence bunları ayarlamak bile yeter bana. Çünkü diğer özelliklerin hepsini kendisi karşılıyor. Oyun üzerinden eşyanın parasını ayarlayabiliyorum mesela. Buna göre de oyuncular arası ticaret artıyor. Eğer ben ayar dosyasından (config) belirleseydim, tekrar tekrar açıp düzenlemek zorunda kalırdım. Ayrıca oyuncular için dezavantaj olurdu. Benim belirlediğim fiyatla satış yapmanın bir anlamı kalmazdı.

Sandığın üstüne koyulan tabela biraz ChestShop eklentisini anımsatıyor. "Alıntı" veya "Özenti" diyenleriniz elbet olacak, ama eklentiyi indirip kurduğunuzda aynı olmadığını fark ediyorsunuz. Animasyon, tasarım, kullanışı, hepsi ChestShop'tan değişik. O yüzden kullanmadan bir şey demeyin. Ön yargınızı yıkın. Bakın hayatınızda neler değişiyor. -kamu spotu-

mc-tr-quickshop-rehber.jpg

Rehber | Bir Şeyler Öğrenin!

Bu rehber eklentinin nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verecek. Bence bu kısmı atlamadan geçmeyin derim. En önemli kısımlardan birisi çünkü. Devam edelim. Genellikle bu eklenti kurucuların işine yarayacak. O yüzden kurucuların oluşturduğu tezgâhın nasıl yapıldığını göstereceğim. Hemen geçelim.

İstediğiniz yere bir sandık koyun. Herhangi bir blok veya eşya alın. Bu blok veya eşya sürümlere göre değişir. O yüzden sunucunuzun sürümünü iyi ayarlayın. Bloğu elinize aldığınız zaman sandığa Shift tuşu ile birlikte sağ tıklayın. Fiyatı sohbete yazın. Tezgâhınız ayarlanmış oldu!

Komutlar
  • /qs unlimited - Baktığınız mağazayı sınırsız hale getirir.
  • /qs setowner <oyuncu> - Marketin sahibini değiştirir.
  • /qs buy - Baktığınız mağazadaki ürünlerin alıcısını değiştirir.
  • /qs sell - Baktığınız mağazayı eşya satan birine değiştirir.
  • /qs price <para> - Baktığınız mağazanın fiyatını değiştirir.
  • /qs clean - 0 stoğu mevcut olan mağazayı kaldırır.
  • /qs find <eşya> - Aradığın eşyayı kolayca bulmanı sağlar ve seni o mağazaya götürür.
  • /shop - Ayarlar.
Oyuncu İzinleri
  • quickshop.use - Herhangi bir marketi kullanmanızı sağlar.
  • quickshop.create.sell - Satış marketini kurmanızı sağlar.
  • quickshop.create.buy - Alış marketini kurmanızı sağlar.
  • quickshop.create.double - İki tane market kurmanızı sağlar.
  • quickshop.create.changeprice - Parayı değiştirmenizi sağlar.
  • quickshop.bypass.ItemID - Belirlediğiniz eşyanın yasaklanmasını sağlar.
  • quickshop.find - Aradığınız eşyanın nerede olduğunu bulmamıza yarar.
Kurucu İzinleri
  • quickshop.unlimited - /qs komutunu sınırsız olarak kullanmamıza yarar.
  • quickshop.setowner - /qs setowner komutunu çalıştırır. Yani marketinin kurucusunu değiştirmemize yarar.
  • quickshop.other.destroy - Marketi kilitlemeye yarar.
  • quickshop.other.open - Tüm marketleri açmaya yarar.
  • quickshop.other.price - Tüm marketlerin parasını ayarlamaya yarar.
  • quickshop.refill - Bir markette sınırsız stok yapmamıza yarar.
  • quickshop.empty - Tüm eşyaları boşaltmamız için gereklidir.
  • quickshop.clean - 0 stoğu bulunan marketlerin silinmesi için gereklidir.
(!) 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

rig.png

Eğer eklentiye ulaşmak istiyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yeterli olacaktır. Ankete katılmanızı istiyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bir sonraki konuda görüşmek dileğiyle forum ahali, esen kalın...

Moderatör tarafından düzenlendi:
Başarılı bir rehber, Şahsen kullanımını bilmediğim için araştırmaktan üşeniyodum .s Sağol, Eklentiyi kullanmaya başladım .

Gayet güzel bir eklenti, ve senin gibi güzel bir insanın bu eklentiyi detaylı bir şekilde anlatması; Daha da güzel. Eklentiyi sayende kullanmaya başladım. Rehber için teşekkürler, dostum!​

Başarılı bir rehber, Şahsen kullanımını bilmediğim için araştırmaktan üşeniyodum .s Sağol, Eklentiyi kullanmaya başladım .

Rica ederim. Bende yorumun için teşekkür ederim.

Gayet güzel bir eklenti, ve senin gibi güzel bir insanın bu eklentiyi detaylı bir şekilde anlatması; Daha da güzel. Eklentiyi sayende kullanmaya başladım. Rehber için teşekkürler, dostum!

Yorumun için teşekkür ederim!

Klasik market pluginlerinin yanında daha güzel duran bir eklenti. Özellikle Survival ve ConConCraft sununucuları için kaçınılmaz.​

Eklenti güzel ancak sunucunuzda çok fazla market varsa kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Hologram sayısı 10.000'in üzerine çıkınca yüksek oranda TPS düşüşleri yaşanıyor.

Klasik market pluginlerinin yanında daha güzel duran bir eklenti. Özellikle Survival ve ConConCraft sununucuları için kaçınılmaz.​

Katılıyorum. Yorumun için teşekkür ederim!

Eklenti güzel ancak sunucunuzda çok fazla market varsa kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Hologram sayısı 10.000'in üzerine çıkınca yüksek oranda TPS düşüşleri yaşanıyor.

Evet. Bunu biliyorum. Yorumun için teşekkür ederim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl